Καραμάν για ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Καραμάν για ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ: «Δεν υπάρχει φαβορί»

Gazzetta team
Καραμάν για ΑΕΚ - Τράμπζονσπορ: «Δεν υπάρχει φαβορί»

bet365

Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ τόνισε ότι περιμένει δύο δύσκολα ματς, χωρίς φαβορί, κόντρα στην Ενωση.

Το βράδυ της Πέμπτης η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την τουρική ομάδα στον πρώτο αγώνα των play off του Europa League και ο Ουνάλ Καραμάν κράτησε χαμηλούς τόνους στη συνέντευξη Τύπου.

«Δεν υπάρχει φαβορί σε ένα ματς που δεν έχει παιχτεί ακόμη. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Τραπεζούντα με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε πως δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Ξέρουμε καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου και τον σεβόμαστε. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, με καλές μονάδες, αλλά κάποιες στιγμές αντιμετωπίζει δυσκολίες. Θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση και περιμένουμε το αποτέλεσμα», είπε ο προπονητής της Τράμπζονσπορ, από τον οποίο ζητήθηκε και ένα σχόλιο για το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

«Θα ήθελα σε κάθε παιχνίδι να υπάρχουν φίλαθλοι και να είναι γιορτή. Όμως ο κόσμος δεν παίζει ποδόσφαιρο. Θα δούμε αν η απουσία του κόσμου θα είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα».

Σόσα: «Πραγματικά καλή ομάδα η ΑΕΚ, σεβασμός»
Εκ μέρους των παικτών της Τράμπζονσπορ, αυτός που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ήταν ο αρχηγός Χοσέ Σόσα, λέγοντας τα εξής: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Αντιμετωπίζουμε μια πραγματικά καλή ομάδα, την οποία σεβόμαστε. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για αυτές τις αναμετρήσεις και ελπίζω να πάρουμε ένα αποτέλεσμα, ώστε να φέρουμε την Τραμπζονσπόρ στη θέση που της αξίζει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα