Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για Μπρατισλάβα (pics)

Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για Μπρατισλάβα (pics)

Αναχώρησε ο ΠΑΟΚ για Μπρατισλάβα (pics)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε για την Σλοβακία για την πρώτη αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα play off του Europa League. Αποστολή Μπρατισλάβα, ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Ετοιμος να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο στους ομίλους του Europa Leagu e είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος αναχώρησε για την Μπρατισλάβα το πρωί της Τρίτης (21/8). Συγκεκριμένα η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδος αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ στις 9.15.

Ο Αμπελ Φερέιρα αποφάσισε να μην πάρει τον Πόντους Βέρνμπλουμ ενώ στην αποστολή συμμετέχει ως τρίτος τερματοφύλακας ο νεαρός Ταχλιμανίδης από την Κ19.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί του έχει πάρει τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη, Αουγκούστο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Μίσιτς , Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Λάμπρου, Γαϊτανίδη, Πέλκα, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα