ΠΑΟΚ: Μέσα ο Βέρνμπλουμ στην ευρωπαϊκή λίστα

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Βέρνμπλουμ στην ευρωπαϊκή λίστα

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Βέρνμπλουμ στην ευρωπαϊκή λίστα

bet365

Ο ΠΑΟΚ δήλωσε στην UEFA τη λίστα του για τους αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πλαίσια των πλέι οφ του Europa League. Ο Σουηδός χαφ βρίσκεται ανάμεσα στους 25 της λίστας Α.

Τους ποδοσφαιριστές που θα είναι διαθέσιμοι για τις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα Play Offs του UEFA Europa League, δήλωσε στην UEFA, ο ΠΑΟΚ.

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τη λίστα των αγώνων εναντίον του Άγιαξ έχει να κάνει με την παρουσία του Πόντους Βέρνμπλουμ, όπως ανέφερε από την Πέμπτη (15/8) το gazzetta.gr, αντί του Πέδρο Ενρίκε, ο οποίος αποχώρησε με μεταγραφή στην Καϊσέρισπορ.

Οι 25 παίκτες της λίστας Α είναι οι: Άκπομ, Ροντρίγκο, Μπίσεσβαρ, Κρέσπο, Μάτος, Ελ Καντουρί, Εσίτι, Γαϊτανίδης, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Κάτσε, Λάμπρου, Λημνιός, Βαρέλα, Μελίσσας, Μιχάι, Μίσιτς, Πασχαλάκης, Πέλκας , Ζαμπά, Ντόουγκλας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Βέρνμπλουμ, Ζίβκοβιτς.

Στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Αβεντισιάν, Μπαλωμένος, Δούμτσης, Καραμπέρης, Κωνσταντέλιας, Μιχαηλίδης, Μουτζούρης, Πουρναράς, Σαλαμούρας, Ταλιχμανίδης, Τσιγγάρας, Βουτσάς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα