Μόε: «Βαδίζαμε σε τεντωμένο σχοινί»

Μόε: «Βαδίζαμε σε τεντωμένο σχοινί»

Gazzetta team
Μόε: «Βαδίζαμε σε τεντωμένο σχοινί»

bet365

Ο Έρλινγκ Μόε παραδέχθηκε ότι ένιωσα πολύ άβολα στη διάρκεια του αγώνα και στάθηκε στον παράγοντα «τύχη» μιλώντας για την πρόκριση της Μόλντε.

Ο Νορβηγός προπονητής υποστήριξε αρχικά… «ένιωσα έκπληξη με την απόδοση της ομάδας μου. Δυσκολευτήκαμε πολύ απέναντι στον Άρη . Μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε όλες τις μάχες, τις δεύτερες μπάλες και αναγκαστήκαμε να τρέξουμε πάρα πολύ. Στο τέλος καταφέραμε το πιο σημαντικό, βάλαμε το γκολ το οποίο μας οδήγησε στην επόμενη φάση», είπε. Σε ερώτηση για το επίπεδο της διαιτησίας κι αν ο διαιτητής χαρίστηκε στον Τζέιμς, απάντησε: «Δεν συμφωνώ ότι υπήρχε κόκκινη κάρτα στον Τζέιμς».

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε στη διάρκεια του αγώνα, παραδέχθηκε ότι… «ναι. Μετά το πρώτο 20πτο όπου ελέγχαμε τον αγώνα, ο Άρης έτρεξε και πάλεψε περισσότερο από εμάς. Ήταν σα να βαδίζαμε σ’ ένα τεντωμένο σχοινί. Ο Άρης άξιζε να κερδίσει γιατί παρουσιάστηκε καλύτερος από εμάς, αλλά στο τέλος είχαμε εμείς την τύχη με το μέρος μας και πάμε χαρούμενοι στα σπίτια μας».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα