Ατρόμητος: Οι «ακτίνες» των παικτών του για το ματς με την Λέγκια

Ατρόμητος: Οι «ακτίνες» των παικτών του για το ματς με την Λέγκια

Δημήτρης Τομαράς
Ατρόμητος: Οι «ακτίνες» των παικτών του για το ματς με την Λέγκια

bet365

Το Gazzetta.gr γράφει για τις επιδόσεις των παικτών του Ατρόμητου στο 2ο ματς με την Λέγκια - που ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός - όπου κυρίως ξεχώρισε ο Φάρλεϊ Ρόσα. Μοιραίος ο Καχίλα και με προβλήματα το κέντρο.
Πιο αναλυτικά:
ΜΕΓΙΕΡΙ: Στο 7ο λεπτό χρειάστηκε να παρέμβει αποφασιστικά και το έκανε μπλοκάροντας την μπάλα. Στο γκολ που δέχθηκε δεν μπορεί να του αποδώσει κανείς μεγάλη ή καθοριστική ευθύνη καθώς ναι μεν δεν πέφτει αλλά δεν είχε καλή ορατότητα. Στο 49' είχε μία επέμβαση σε προσπάθεια αντιπάλου. Στο 2-0 περισσότερο τον... προδίδει η άμυνά του παρά κάνει εκείνος λάθος. Στο 62' έβγαλε εξαιρετικά ένα δύσκολο σουτ του Γκβίλια.
ΝΑΤΣΟΣ: Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι όμως στην συνέχεια - όπως έγινε και στην υπόλοιπη άμυνα του Ατρόμητου - επηρεάστηκε από το 1-0 της Λέγκια. Προσπάθησε πάντως και είχε αρκετά ανεβάσματα. Στο 2ο μέρος έχει και εκείνος ευθύνη στην φάση του 2-0.
ΓΟΥΤΑΣ: Μπήκε καλά στο παιχνίδι και δίχως σημαντικά λάθη. Στην συνέχεια όμως και εκείνος φέρει την ευθύνη του στην φάση του 1-0, όπως και στο 2ο γκολ της Λέγκια.
ΡΙΣΒΑΝΗΣ: Γενικά είναι ο πιο σταθερός παίκτης της άμυνας του Ατρόμητου. Ωστόσο έχασε τον Γκβίλια, τον παίκτη που πάσαρε στον σκόρερ Στολάρσκι του 1-0. Επίσης και στο 2-0 το κεντρικό αμυντικό δίδυμο δεν είχε τοποθετηθεί σωστά.
Πριν μάλιστα από αυτήν την φάση ο Ρισβάνης έκανε δύο λάθη από τα οποία βγήκε μετά η επίθεση των Πολωνών. Είχε πάντως ορισμένα καλά κοψίματα. Στο 85' είχε ένα καίριο διώξιμο σε σουτ που πήγαινε προς τα δίχτυα και έτσι δεν έγινε το 3-0. Επίσης είχε μία μεγάλη φάση με προβολή που έβγαλε ο πορτιέρο της Λέγκια στις καθυστερήσεις του β' μέρους.
ΚΑΤΡΑΝΗΣ: Λίγο πριν το 35' είχε ένα καλό σουτ έξω. Αμυντικά στάθηκε σχετικά καλά αλλά όχι τέλεια. Έτρεξε πάντως και πίεσε πολύ.
ΚΑΧΙΛΑ: Στο 19ο λεπτό είχε την κεφαλιά που αποτέλεσε μία ακόμα καλή φάση των Περιστεριωτών στο α' μέρος. Στο 29' όμως ήταν ο μοιραίος παίκτης καθώς χάνει τον αντίπαλό του και από εκεί βγαίνει η φάση για το 1-0 της Λέγκια. Ο Καχίλα έχασε τον Καφού αλλά στην συγκεκριμένη φάση βέβαια φέρει ευθύνη όλη η αμυντική γραμμή καθώς οι επόμενοι δύο εμπλεκόμενοι παίκτες στην φάση κινήθηκαν σχεδόν αφύλαχτοι. Γενικά αμυντικά και τακτικά είχε πολλά προβλήματα και ήταν αρνητικός αλλά και ένας βασικός λόγος που άνοιξαν το σκορ οι Πολωνοί. Έγινε αλλαγή στο 58'.
ΜΑΝΤΣΟΝ: Επιχείρησε να κρατήσει μπάλα και να βγάλει σωστές μεταβιβάσεις αλλά δεν του βγήκε το παιχνίδι όπως θα ήθελε. Δεν κινήθηκε σε τόσο καλά επίπεδα κυρίως ως προς το δημιουργικό σκέλος. Στο γκολ του Κβίλια για το 2-0 πήγε να τον σταματήσει αλλά χωρίς αντίκρισμα. Έγινε αλλαγή στο 68' για να μπει ο Ούμπιδες.
ΧΑΡΙΣΗΣ: Δεν βοήθησε τόσο πολύ στον άξονα. Είχε τρεξίματα αλλά μέχρι εκεί. Γενικά το κέντρο του Ατρόμητου δεν πήγε τόσο καλά ως προς το να κρατήσει την μπάλα και να ελέγξει την κυκλοφορία.
ΜΑΝΟΥΣΟΣ: Κινητικός από το ξεκίνημα του αγώνα και 'έφθειρε' με κερδισμένα φάουλ τους αντιπάλους του. Πάλεψε αρκετά και ήταν μέσα σε φάσεις. Στο 40' είχε μία πολύ καλή στιγμή με σουτ που κόπηκε ελάχιστα έξω. Εάν δεν έβγαινε σε κόρνερ ίσως και να ήταν γκολ. Στην επανάληψη έπεσε αρκετά.
ΡΟΣΑ: Από τα δικά του πόδια και την πολύ καλή ενέργεια και το γύρισμά του βγήκε η πρώτη πολύ καλή ευκαιρία του Ατρόμητου στο 11'. Στο 17' είχε δοκάρι από το πολύ καλό του φάουλ. Στο 19' είχε το φάουλ με την κεφαλιά του Καχίλα που έφυγε μετά από παρέμβαση του Καφού λίγο έξω. Στο 40' είχε την μεταβίβαση στον Μανούσο σε μία ακόμα ευκαιρία του Ατρόμητου και στις καθυστερήσεις πήρε την πάσα του Βέλλιου αλλά κόπηκε στο... τσακ και πριν βρει γεμάτο σουτ για να σκοράρει απέναντι από τον πορτιέρο των Πολωνών. Στο 66' είχε ένα καλό σουτ λίγο έξω. Ο πιο καλός παίκτης του Ατρόμητου.
ΒΕΛΛΙΟΣ: Στο 11' έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά που πέρασε έξω. Στην συνέχεια δεν ήταν μέσα σε κάποια μεγάλη στιγμή στο α' μέρος μέχρι τις καθυστερήσεις με την πάσα του σε θέση βολής στον Μανούσο. Στο 83' βγήκε για να μπει ο Ενσικουλού.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ:
ΟΥΓΚΡΑΙ: Μπήκε στην θέση του Καχίλα στο 58'. Δεν έκανε κάτι εξαιρετικό ή κάτι που να βοηθήσει ιδιαίτερα.
ΟΥΜΠΙΔΕΣ: Στο 74' είχε ένα σουτ που ο Μαγιέφσκι μπλόκαρε. Ο Αργεντίνος επιχείρησε να βοηθήσει κυρίως δημιουργικά και επιθετικά.
ΕΝΣΙΚΟΥΛΟΥ: Μπήκε προς το τέλος του αγώνα αντί του Βέλλιου. Δεν μπορεί να κριθεί επαρκώς.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα