Τα ελληνικά του Βούκοβιτς

Gazzetta team
Τα ελληνικά του Βούκοβιτς

bet365

Μια έκπληξη είχε για τους δημοσιογράφους στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Λέγκια με τον Ατρόμητο, ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, με τον Πολωνό τεχνικό να απαντάει στα ελληνικά στις ερωτήσεις των Ελλήνων εκπροσώπων του Τύπου!

Ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Λέγκια με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι μία στα Πολωνικά για τους Πολωνούς δημοσιογράφους που έχουν βρεθεί στην Ελλάδα, αλλά και αμέσως μετά στα ελληνικά για τον ελληνικό Τύπο!

Αν και η συμφωνία ήταν αρχικά ο Πολωνός τεχνικός να μιλήσει στα αγγλικά, εν τέλει αμέσως μετά την πρώτη ερώτηση Έλληνα δημοσιογράφου απάντησε σε αρκετά καλά ελληνικά! Βλέπετε, ο Βούκοβιτς, έχει αγωνιστεί δύο φορές στην Ελλάδα, μία το 2004 με την φανέλα του Εργοτέλη και μία φορά το 2009 με την φανέλα του Ηρακλή και φαίνεται πως του έχουν μείνει ακόμα και σήμερα τα ελληνικά που είχε μάθει σε αυτά τα δύο περάσματά του από την χώρα μας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα