Ατρόμητος: Ο Γούτας έδωσε απαντήσεις στους Πολωνούς!

Ατρόμητος: Ο Γούτας έδωσε απαντήσεις στους Πολωνούς!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Ο Γούτας έδωσε απαντήσεις στους Πολωνούς!

bet365

Ίσως ο ποδοσφαιριστής με το μεγαλύτερο κίνητρο, λόγω χώρας, το βράδυ της Πέμπτης ήταν ο Δημήτρης Γούτας που έδωσε με τον καλύτερο τρόπο τις απαντήσεις του στο κοινό της Πολωνίας!

Σίγουρα ο Σπύρος Ρισβάνης ήταν ο κορυφαίος όχι μόνο της άμυνας, αλλά και συνολικά του Ατρόμητου στο παιχνίδι της Βαρσοβίας με αντίπαλο την Λέγκια. Ωστόσο, είχε δίπλα του έναν εξίσου υπέροχο Δημήτρη Γούτα. Όπως είπαμε και μετά το πρώτο παιχνίδι με την Ντουνάισκα Στρέντα, οι δυο τους αρχίζουν να έχουν άψογη επικοινωνία.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, Ρισβάνης και Γούτας ήταν εξαιρετικοί. Μάλιστα ο δεύτερος ήθελε να δώσει και κάποιες απαντήσεις. Βλέπετε τον περασμένο χειμώνα αγωνίστηκε στη Λεχ Πόζναν, όπου εξαφανίστηκε για ανεξήγητο λόγο από τον νέο προπονητή της ομάδας. Έτσι, ο 25χρονος αμυντικός ήθελε μπροστά στο πολωνικό κοινό της Λέγκια, να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Τα κατάφερε εξίσου περίφημα με τον Ρισβάνη! Σταθερός καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, 95 λεπτά έχασε μόλις μία μονομαχία, ενώ στον αέρα καθάρισε και τις τρεις φορές που χρειάστηκε. Επίσης, ήταν πολύ σωστός και στις μεταβιβάσεις του και χωρίς ιδιαίτερο ρίσκο, κάνοντας μόλις δύο λανθασμένες.

Έκανε ένα παιχνίδι που θύμισε σε μεγάλο βαθμό εκείνο με την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβακία. Οι Πολωνοί δημοσιογράφοι πριν το παιχνίδι, γνώριζαν δύο ονόματα από το ρόστερ του Ατρόμητου. Το ένα ήταν του... δικού τους Κορτ και το άλλο του Γούτα, λέγοντάς μας μάλιστα πως τον θυμούνται από το πέρασμά του από την Λεχ Πόζναν. Σίγουρα λοιπόν είχαν στραμμένη την προσοχή τους και πάνω του κι εκείνος τους έδειξε ποιος πραγματικά είναι και τι μπορεί να καταφέρει.

Το σημαντικότερο απ' όλα αυτά όμως είναι ένα για τον Ατρόμητο. Έχει καταφέρει να μην... χάσει με την φυγή του Χατζηισαΐα, αλλά αντίθετα να κερδίσει με τον ερχομό του Γούτα! Ο Ρισβάνης τον έχει βάλει αμέσως στο κλίμα και είναι σαν να βλέπεις δίπλα του τον Χατζηισαΐα! Και δεν εννοούμε σε χαρακτηριστικά, αλλά σε δέσιμο καθώς οι δυο τους έχουν ήδη μια άψογη επικοινωνία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα