Ροζ: «Να μη χάσουμε την πίστη μας»

Ροζ: «Να μη χάσουμε την πίστη μας»

Gazzetta team
Ροζ: «Να μη χάσουμε την πίστη μας»

bet365

Ο Λίντσεϊ Ροζ στάθηκε στα λάθη που έκανε ο Άρης, αλλά και στην πίστη που πρέπει να έχει η ομάδα του για πρόκριση στα Playoffs του Europa League.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην COSMOTE TV και είπε αρχικά ότι… «κάναμε δύο λάθη και τα πληρώσαμε. Ίσως δεν παίξαμε τόσο άσχημα, αλλά μας στοίχισαν τα λάθη στα γκολ. Σ’ αυτό το επίπεδο δεν είναι τόσο εύκολο να επιστρέψεις. Αν σκοράραμε έστω ένα γκολ θα είχαμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε. Δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας, πρέπει το γήπεδό μας να πάρει φωτιά και να κάνουμε την προσπάθειά μας».

Σε ερώτηση για το τι θα άλλαζε στο παιχνίδι, απάντησε: «Στην Ελλάδα το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι το ίδιο καλός σε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς».

Ρωτήθηκε επίσης για τον εκνευρισμό μετά το παιχνίδι. «Ναι, είμαστε εκνευρισμένοι γιατί κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Γιατί επίσης δουλέψαμε πολύ για το παιχνίδι, πιστεύαμε πολύ αλλά δεν μας βγήκε. Επαναλαμβάνω όμως ότι τίποτε δεν τελείωσε».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα