Τουλάχιστον 2.000 παιδιά περιμένει στο γήπεδο η Κραϊόβα

Τουλάχιστον 2.000 παιδιά περιμένει στο γήπεδο η Κραϊόβα

Gazzetta team
Τουλάχιστον 2.000 παιδιά περιμένει στο γήπεδο η Κραϊόβα

bet365

Οι άνθρωποι της Κραϊόβα, στο security meeting της UEFA ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, τόνισαν ότι περιμένουν τουλάχιστον 2.000 παιδιά στις εξέδρες, ενώ απολογήθηκαν για τα όσα έγιναν στο ματς με τη Χόνβεντ.

Το πρωί της Πέμπτης στην Κραϊόβα έλαβε χώρα το security meeting της UEFA ενόψει της αποψινής αναμέτρησης της ρουμανικής ομάδας με την ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της Κραϊόβα εκτιμούν ότι θα έχουν στις εξέδρες τουλάχιστον 2.000 παιδιά (φιλοδοξία τους είναι τα 4.000) από τη στιγμή που το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ πήραν ξεκάθαρες αποστάσεις από τα όσα έγιναν στο ματς με τη Χόνβεντ.

«Αυτό που συνέβη στο ματς με τη Χόνβεντ δεν μας εκφράζει ως σύλλογο, δεν είχαμε τέτοια θέματα ποτέ και απολογούμαστε και εκ μέρους της ομάδας μας αλλά και του ρουμανικού ποδοσφαίρου για αυτό που έγινε», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσία των ανθρώπων της ΑΕΚ στο security meeting ήταν μεγάλη καθώς οι κιτρινόμαυροι ήθελαν να μπουν στο κλίμα μιας οργάνωσης αγώνα κεκλεισμένων των θυρών, ενόψει των δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων της Ένωσης με κλειστές θύρες.

Άλλωστε και ο παρατηρητής στάθηκε στο γεγονός ότι θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερο σεβασμό οι διατάξεις της UEFA που σχετίζονται με τη διοργάνωση αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα