Ντιγκινί: «Να κερδίσουμε 0-2 κι ας μη σκοράρω»

Ντιγκινί: «Να κερδίσουμε 0-2 κι ας μη σκοράρω»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Να κερδίσουμε 0-2 κι ας μη σκοράρω»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει του αυριανού αγώνα (8/8, 20:00) με τη Μόλντε τονίζοντας ότι δεν τον πειράζει αν δεν σκοράρει, αρκεί να κερδίσει ο Άρης.

Ο Γάλλος επιθετικός σημείωσε στην αρχική τοποθέτηση του ότι… «είναι σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση, να πάρουμε μια ισοπαλία, να μην δεχθούμε γκολ. Το ιδανικό σενάριο για μας είναι να σκοράρουμε», είπε και ρωτήθηκε για το γκολ που πέτυχε στην Κύπρο. «Είναι λεπτομέρεια ότι το έκανα και πέρυσι και φέτος. Μακάρι να κερδίσουμε και με 2-0 κι ας μην σκοράρω. Η νίκη και η επιτυχία της ομάδας έχει μεγαλύτερη αξία».

Ο Ντιγκινί στάθηκε στην αγωνιστική φιλοσοφία της Μόλντε αλλά και στον τρόπο αντιμετώπισής της. «Παίζει εντελώς διαφορετικά και θα προσαρμοστεί η τακτική μας. Αν συγκρίνω το αυριανό ματς με εκείνο που δώσαμε στην Κύπρο, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε περισσότερη ένταση στο ματς και τακτικά θα αλλάξουμε κάποια πράγματα», είπε για να αναφερθεί στην ιδιαιτερότητα του πλαστικού χλοοτάπητα. «Πρέπει να προσαρμοστούμε. Χθες προπονηθήκαμε σε συνθετικό χλοοτάπητα, όπως θα κάνουμε και απόψε. Είμαστε μία ομάδα που θέλει να παίζει ποδόσφαιρο και ίσως ο αγωνιστικός χώρος να μας βοηθήσει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα