Σιμόες: «Πάμε για τη νίκη και το βήμα πρόκρισης στη Ρουμανία»

Σιμόες: «Πάμε για τη νίκη και το βήμα πρόκρισης στη Ρουμανία»

Γιώργος Τσακίρης
Σιμόες: «Πάμε για τη νίκη και το βήμα πρόκρισης στη Ρουμανία»

bet365

Ο Αντρέ Σιμόες μίλησε κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για την Κραϊόβα για το πρώτο ματς με τη ρουμανική ομάδα, αλλά και για την παρουσία πολλών Πορτογάλων στο ρόστερ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΑΪΟΒΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Μπασάκσεχιρ - Ολυμπιακός με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Σιμόες τόνισε πως στόχος της ΑΕΚ είναι η νίκη από το πρώτο ματς κόντρα στην Κραϊόβα, σεβόμενη τον αντίπαλο, και υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός της παρουσίας πολλών Πορτογάλων, η ΑΕΚ είναι πάνω από εθνικότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Σιμόες από το «Ελευθέριος Βενιζέλος»:

Για το πρώτο ματς στην Κραϊόβα: «Είναι μία νέα σεζόν, μια νέα πρόκληση. Πάντα ξέρουμε στην Ευρώπη ότι όλα τα ματς είναι δύσκολα. Πάμε εκεί να παίξουμε ένα δύσκολο ματς εκτός έδρας, νομίζω χωρίς οπαδούς. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό για μας. Ελπίζω να κάνουμε το βήμα αύριο και στη ρεβάνς μέσα στην έδρα μας να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι το ματς θα διεξαχθεί χωρίς οπαδούς: «Κάθε φορά οι οπαδοί είναι σημαντικοί για τη γηπεδούχο ομάδα. Βλέπουμε σοβαρά αυτό το ματς, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, σεβόμενοι τον αντίπαλο. Βέβαια και εμείς στη ρεβάνς δεν θα έχουμε τους δικούς μας φιλάθλους. Η νίκη πάντα είναι ο πρώτος στόχος. Αλλά πρέπει να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο».

Για την παρουσία πολλών Πορτογάλων στην ΑΕΚ: «Για μένα είναι καλύτερα. Ξέρω κάποιους παίκτες από παλιά, για παράδειγμα τον Παουλίνιο. Οι σύζυγοί μας κάνουν παρέα και μας βοηθάει να νιώθουμε καλύτερα. Η ΑΕΚ όμως δεν έχει εθνικότητα, είτε υπάρχουν Έλληνες, Βαλκάνιοι, Πορτογάλοι, Ισπανοί Βορειοευρωπαίοι. Είμαστε μια οικογένεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα