Τριανταφυλλόπουλος: «Αν ο Ατρόμητος αντεπεξέλθει στη Βαρσοβία, θα είναι δύσκολα στην Αθήνα για τους Πολωνούς»

Νίκος Μαρούδας
Τριανταφυλλόπουλος: «Αν ο Ατρόμητος αντεπεξέλθει στη Βαρσοβία, θα είναι δύσκολα στην Αθήνα για τους Πολωνούς»

bet365

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος... σκιαγραφεί στο gazzetta.gr το προφίλ της Λέγκια Βαρσοβίας την οποία θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη ο Ατρόμητος. Ο MVP της αναμέτρησης της ομάδας του με την Λέγκια, λέει τι πρέπει να προσέξει και που πρέπει να χτυπήσει ο Ατρόμητος!

ΠΑΟΚ - Άγιαξ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Σε δύο μέρες ο Ατρόμητος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Λέγκια Βαρσοβίας για το πρώτο παιχνίδι του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, αγωνίζεται πλέον στην πολωνική Πόγκον Στσέτσιν και την πρώτη αγωνιστική τέθηκε αντιμέτωπος με την Λέγκια.

Σε εκείνο το παιχνίδι, η ομάδα του επικράτησε 1-2 στη Βαρσοβία, αναγκάζοντας την προσεχή αντίπαλο του Ατρόμητου σε γκέλα με το... καλημέρα. Ο Έλληνας αμυντικός, μιλάει στο gazzetta.gr για την Λέγκια Βαρσοβίας. Τονίζει τα δυνατά σημεία της αντιπάλου των Περιστεριωτών, ενώ αναφέρεται και στον τρόπο με τον οποίο οι Πολωνοί εκνευρίζονται στο παιχνίδι και μπορούν να πάθουν ζημιά.

Όσον αφορά την πρόκριση, ο Τριανταφυλλόπουλος θεωρεί πως αν ο Ατρόμητος ανταπεξέλθει στην πολύ δυνατή έδρα των Πολωνών την Πέμπτη, τότε στο Περιστέρι η Λέγκια θα έχει πολλά προβλήματα...

Πως είναι σαν ομάδα η Λέγκια;
«Είναι ομάδα που της αρέσει να έχει την μπάλα στα πόδια της και να κάνει παιχνίδι. Αν την πιέσει ο αντίπαλος ψηλά έχει μερικά θέματα, ενώ δεν της αρέσει καθόλου να έχει η άλλη ομάδα την κατοχή και να περιμένει. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να βρεις κενά και να δημιουργήσεις προβλήματα. Έχουν πολύ καλό ρυθμό, γρήγορο τέμπο, ενώ δεν συγχωρούν λάθη στην άμυνα, έχουν πολύ ποιότητα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και το γήπεδο στο οποίος οι οπαδοί δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα».

Τι είναι αυτό που θα έλεγες πως πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος;
«Πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή σε παίκτες κλειδιά, όπως ο Καρλίτος, ο Νοβίκοβας, ο Μαρτίνς που αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό, ο Βέσοβιτς, ο Στολάρσκι. Όλοι αυτοί είναι παίκτες με καλό χειρισμό της μπάλας και οι δύο τελευταίοι, σύμφωνα με όσα είδα στην πρεμιέρα, είναι δύο αρκετά επιθετικά μπακ. Γενικά οι Πολωνοί έχουν δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή».

Υπάρχει κάποια αδυναμία της Λέγκια που θα πρότεινες να εκμεταλλευτεί ο Ατρόμητος;
«Σαν αδύνατο σημείο θα έλεγα πως ο Ατρόμητος αν κρατήσει την μπάλα στα πόδια του σε μεγάλο βαθμό θα δημιουργήσει προβλήματα».

Για το γεγονός πως δεν έχουν αρχίσει καλά την φετινή χρονιά;
«Είναι λίγο περίεργη περίοδος για την Λέγκια, δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα. Προσπαθούν να μοιράζουν και τον χρόνο απ' ότι βλέπω στα παιχνίδια πρωταθλήματος και της Ευρώπης, για να είναι ξεκούραστοι, αλλά είναι μια ομάδα με μεγάλο ρόστερ και ποιότητα. Ωστόσο ακόμα είναι νωρίς».

Εσείς πως καταφέρατε να την κερδίσετε στην πρεμιέρα, που την χτυπήσατε; Πιστεύεις πρέπει και ο Ατρόμητος να προσεγγίσει με τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι;
«Εμείς είμαστε ομάδα που έχουμε καλή κατοχή της μπάλας και παίζουμε από πίσω, έχοντας πολύ καλά τρεξίματα. Θέλει πολύ δύναμη στις μονομαχίες και πιστεύω ο Ατρόμητος αν δεν αιφνιδιαστεί από τον ρυθμό τους και προσπαθήσει να επιβάλει το παιχνίδι του, θα κάνει κάτι καλό».

Με την εικόνα που που έχεις κι από τις δύο ομάδες θεωρείς πως η Λέγκια παραμένει το φαβορί στο ζευγάρι αυτό ή βλέπεις πιο μοιρασμένες πιθανότητες;
«Μπορώ να πω ότι δίνω ένα πλεονέκτημα στη Λέγικια και βάση γηπέδου και ατμόσφαιρας. Όμως, αν ο Ατρόμητος αντεπεξέλθει στην Βαρσοβία, θα είναι δύσκολα μετά για την Λέγκια που θα πρεπει να παίξει σε δύσκολες θερμοκρασίες στην Ελλάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα