ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος: Οι πιθανοί αντίπαλοι στα Play Off του Europa League

Gazzetta team
ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, Ατρόμητος: Οι πιθανοί αντίπαλοι στα Play Off του Europa League

bet365

Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι για τον ΠΑΟΚ (εφόσον αποκλειστεί από Αγιαξ) και για ΑΕΚ, Αρη, Ατρόμητο (εφόσον προκριθούν από τον 3ο προκριματικό). Ισχυροί ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, ανίσχυροι ΑΕΚ, Αρης.

Η UEFA περιόρισε τα γκρουπ στο Europa League και οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τις πιθανές τους αντιπάλους στη φάση των play off. Σε αυτή τη διαδικασία μπήκε και ο ΠΑΟΚ, καθώς αν αποκλειστεί από τον Άγιαξ στο Champions League θα συνεχίσει σε αυτή τη διοργάνωση, όπου θα είναι στους ισχυρούς και αναμένεται να έχει θεωρητικά εύκολο έργο. Αντιθέτως, αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από την Μπασάκσεχιρ θα περάσει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες βρέθηκαν σε κάθε ένα από τα 3 γκρουπ που δημιούργησε η UEFA για την κλήρωση της Δευτέρας. Σε περίπτωση που προκριθούν μόνο ο Ατρόμητος θα βρεθεί (λόγω Λέγκια) ανάμεσα στους ισχυρούς. Βέβαια, αυτό δεν λέει και πολλά, καθώς οι περισσότερες ομάδες στο δικό του γκρουπ ακόμη και στους αδύναμους φαίνεται δύσκολες (ειδικά οι Τορίνο και Ρέιντζερς).

Η ΑΕΚ σε περίπτωση που προκριθεί επί της Κραϊόβα θα βρεθεί στους αδύναμους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Άρη, που θα έχουν ούτως ή άλλως δύσκολο έργο στη φάση των play off. Η κλήρωση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (05/08), ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 22 και στις 29 Αυγούστου για μία θέση στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά τα γκρουπ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα