Το κίνητρο της πρόκρισης είναι και οικονομικό

Το κίνητρο της πρόκρισης είναι και οικονομικό

bet365

Έσοδα άνω των 600.000 ευρώ θα εξασφαλίσει ο Άρης σε περίπτωση πρόκρισης στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League.

ΑΕ Λεμεσού - Άρης με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Πέρα από τα αγωνιστικά κίνητρα, τη φιλοδοξία της συμμετοχής στους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά και το πρεστίζ του συλλόγου, πίσω από την προσπάθεια πρόκρισης τους Άρη στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League «κρύβονται» σημαντικοί οικονομικοί λόγοι. Το συνολικό όφελος των «κίτρινων», σε περίπτωση που ξεπεράσουν το εμπόδιο της ΑΕ Λεμεσού, δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, είναι δεδομένο όμως ότι θα ξεπεράσει τα 600.000 ευρώ. Ένα ποσό δηλαδή, ουδόλως ευκαταφρόνητο για τα δεδομένα του συλλόγου.

Για την ακρίβεια, η ΠΑΕ Άρης θα εξασφαλίσει το ποσό των 280.000 εφόσον προκριθεί στην επόμενη φάση (όπου θα αντιμετωπίσει τη Μόλντε) κι εκεί θα προκύψουν ένα σωρό παράλληλα έσοδα. Πέραν του ότι προβλέπεται η αύξηση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, οι «κίτρινοι» θα επωφεληθούν α) από τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα, β) από τη συμφωνία με τηλεοπτικό δίκτυο για την προβολή των αγώνων, γ) από συμφωνίες με εταιρίες οι οποίες θα θελήσουν να διαφημιστούν στο εντός έδρας παιχνίδι, γ) από τα προϊόντα που θα διατεθούν μέσω από την μπουτίκ της ΠΑΕ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα