Ατρόμητος: Πρώτα η πρόκριση, μετά η ενίσχυση

Ατρόμητος: Πρώτα η πρόκριση, μετά η ενίσχυση

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Πρώτα η πρόκριση, μετά η ενίσχυση

bet365

Μοναδικό θέμα συζήτησης στον Ατρόμητο είναι η ρεβάνς της Πέμπτης με την Νντουνάισκα Στρέντα και η πολυπόθητη πρόκριση. Έρχεται και ενίσχυση εφόσον όλα πάνε καλά στη ρεβάνς του Περιστερίου...

Χαμηλά την μπάλα συνεχίζουν να κρατούν άπαντες στο στρατόπεδο του Ατρόμητου. Μπορεί οι Περιστεριώτες να έχουν προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-2 της Σλοβακίας, όμως γνωρίζουν όλοι πως η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Έτσι, το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι της Πέμπτης και πουθενά αλλού.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει πολλούς λόγους να χαμογελά, καθώς βλέπει και τον Κυριάκο Κιβρακίδη να είναι στη διάθεσή του, αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να φαίνονται έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση. Φυσικά, μπορεί το παιχνίδι της Πέμπτης να είναι η απόλυτη προτεραιότητα, όμως υπάρχουν και τα μεταγραφικά.

Εφόσον όλα κυλήσουν καλά στη ρεβάνς με την Ντουνάισκα Στρέντα και ο Ατρόμητος πάρει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, τότε θα προχωρήσουν και τα μεταγραφικά. Δεδομένα έχει εντοπιστεί και θα αποκτηθεί αριστερό μπακ, όμως με την πρόκριση να έρχεται θα προχωρήσει και η απόκτηση ενός ακόμα γρήγορου επιθετικού, ο οποίος ήδη έχει εντοπιστεί... Όλα αυτά όμως περνούν σε δεύτερη μοίρα, μιας και για να προχωρήσουν πρέπει να έρθει η πρόκριση την Πέμπτη.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα