Το δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο θα είναι διαφορετικό

Το δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο θα είναι διαφορετικό

bet365

Μετά την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ΑΕ Λεμεσού και Αρης θα παίξουν τα ρέστα τους στον δεύτερο αγώνα στην Κύπρο, προβλέπεται επίσης να παρουσιαστούν διαφορετικοί σε σχέση με τον πρώτο.

Γκέτεμποργκ - Νόρκεπινγκ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Πέρα από τον χαρακτήρα της αναμέτρησης και το γεγονός ότι πρέπει να βγάλει νικητή, είναι δεδομένο ότι οι προπονητές σκοπεύουν να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους βάσει των απαιτήσεων του αγώνα αλλά και των παικτών που θα έχουν στη διάθεσή τους. Για παράδειγμα, ο Σάββας Παντελίδης μπορεί πλέον να υπολογίζει στον Ντάνιελ Λάρσον στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Στον πρώτο αγώνα και υπό το καθεστώς απουσίας του Σουηδού από τις προπονήσεις (λόγω τραυματισμού), ήταν λογικό να τον προστατέψει και να τον χρησιμοποιήσει για περίπου 30 λεπτά. Πλέον, σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα, γεγονός το οποίο λογικά θα διαφοροποιήσει και τον ρόλο του Νικολάς Ντιγκινί ο οποίος θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου.

Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού και ο Σάσα Λούκας. Την παραμονή του πρώτου αγώνα, ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην ποδοσφαιρική οξυδέρκεια του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ αλλά και στα άλματα προσαρμογής του στην ομάδα. Αντιθέτως, ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει στον Χαμζά Γιουνές ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Με αλλαγές προβλέπεται να παραταχθεί και η ΑΕ Λεμεσού. Η βασικότερη αφορά τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν. Λόγω ανετοιμότητας και εκτίμησης ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις 90πτου, ο Αρμένιος επιθετικός χρησιμοποιήθηκε στα τελευταία 25 λεπτά. Ο Ντούσαν Κέρκεζ ρωτήθηκε σχετικά και στάθηκε στην καθυστερημένη ενσωμάτωση του παίκτη και φυσικά στον περιορισμένο αριθμό συμμετοχών του στις προπονήσεις. Ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Λάρνακα, ο Γκαζαριάν θα έχει θέση στο βασικό σχήμα καθώς διαπιστώθηκε η αγωνιστική άνοδος της ΑΕ Λεμεσού από τη στιγμή είσοδός του στον πρώτο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα