Κορτ: «Ελπίζω πως θα παίξουμε στην Πολωνία»

Κορτ: «Ελπίζω πως θα παίξουμε στην Πολωνία»

Gazzetta team
Κορτ: «Ελπίζω πως θα παίξουμε στην Πολωνία»

bet365

Ο Νταβίντ Κορτ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το ενδεχόμενο ο Ατρόμητος να παίξει με την Λέγκια Βαρσοβίας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Την Λέγκια Βαρσοβίας θα αντιμετωπίσει, πιθανότατα, ο Ατρόμητος σε περίπτωση που προκριθεί από την Ντουνάισκα Στρέντα στον επόμενο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι Πολωνοί, επικοινώνησαν με τον Νταβίντ Κορτ, ο οποίος μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν οι Περιστεριώτες με τους την Λέγκια.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «legia.net»:

Για την κλήρωση: «Ελπίζω ότι θα υπάρξει ένας αγώνας ανάμεσα στη Λέγκια και τον Ατρόμητο. Κατά κάποιον τρόπο, έχω μια δεύτερη ευκαιρία να παίξω εναντίον στους συμπατριώτες μου γιατί ήθελα να παίξω με την Κρακόβια, η οποία όμως αποκλείστηκε από την Ντουνάισκα Στρέντα. Θα ήθελα πολύ να παίξω στο Λαζιενκόφσκα, γιατί είναι ένα γήπεδο που μ' αρέσει να παίζω. Πιστεύω πως περάσουμε τους Σλουβάκους, η Λέγκια θα κάνει το ίδιο με τους Φινλανδούς και θα υπάρξει Ελληνοπολωνικό ζευγάρι».

Για τον κόσμο στην Αθήνα: «Επικεντρώνονται στις μεγάλες ομάδες. Στην Αθήνα είναι ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και δίπλα ο Ολυμπιακός στον Πειραιά. Ο Ατρόμητος δεν είναι τόσο διάσημος, δεν έχει πολύ πλούσια ιστορία, αλλά δεν είναι τυχαία ομάδα που αποτελείται από τυχαίους παίκτες».

Για το πως θα παρουσιαστεί στα παιχνίδια ο Ατρόμητος: «Είμαστε στο στάδιο προετοιμασίας. Πως θα παίξουμε; Θα πρέπει να παρακολουθήσετε τους αγώνες μας και να ετοιμαστείτε».

Για τον ρυθμό του ελληνικού πρωταθλήματος: «Στον Ατρόμητο και το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι εντυπωσιακός ο υψηλός ρυθμός παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες, με σπουδαίους παίκτες, και κάποιες που βρίσκονται ελαφρώς σε χαμηλότερο επίπεδο. Οι ελληνικές ομάδες δεν είχαν εύκολες κληρώσεις. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με την Βικτόρια Πλζεν, ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Είναι δύσκολοι αντίπαλο, αλλά δεν νομίζω πως οι ομάδες της Super League θα βρίσκονται στους χαμένους. Αυτό από μόνο του δείχνει την δύναμη των ελληνικών αγώνων».

Για τον δικό του χρόνο συμμετοχής: «Ήρθα στην ομάδα και δεν είχα πολύ χρόνο μιας και οι υπόλοιποι παίκτης ήταν σε καλύτερο ρυθμό αγώνα. Τώρα αυτό αλλάζει. Κάθε παίκτης έχει διαφορετική προσωπικότητα, ήρθα στον Ατρόμητο στην διακοπή του πρωταθλήματος στην Πολωνία, κάτι που δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Έχω παίξει ελάχιστα τους τελευταίους τρεις μήνες, αλλά είναι ένα διάστημα που μου έδωσε πολλά. Τώρα η θέση μου στην ομάδα αλλάζει».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης αν τελικά βρεθούν αντιμέτωποι Ατρόμητος και Λέγκια: «Θα έλεγα πως θα είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες. 50-50. Θα ήταν ευχάριστο να παρακολουθήσουμε αυτά τα παιχνίδια».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα