Ματιάσεβιτς: «Θα προτιμούσα Άρη ή ΑΕΛ Λεμεσού στον Β΄ Προκριματικό Γύρο»

Ματιάσεβιτς: «Θα προτιμούσα Άρη ή ΑΕΛ Λεμεσού στον Β΄ Προκριματικό Γύρο»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Τσουκαρίτσκι, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς κατέθεσε την άποψη του για το ζευγάρι Άρης-ΑΕΛ Λεμεσού, τον νικητή του οποίου θα αντιμετωπίσει η ομάδα του σε περίπτωση που αποκλείσει την Μόλντε.

Ο Ματιάσεβιτς, ο οποίος τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο και ως αθλητικός διευθυντής πέρασε από την ΑΕΚ, επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Τσουκαρίτσκι.

Με αφορμή την κλήρωση του Γ΄ Προκριματικού Γύρου στο Europa League που ενδέχεται να βρει τον σερβικό σύλλογο απέναντι στον Άρη τόνισε χαρακτηριστικό:

«Είναι δύσκολο να μιλάμε για κάτι που είναι τόσο μπροστά. Δεν σκεφτόμαστε τον Γ΄ Προκριματικό Γύρο. Σας θυμίζω πως η Τσουκαρίτσκι τις τρεις προηγούμενες σεζόν δεν κατάφερε να περάσει τον Β΄ Γύρο, για αυτό δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε γα τον Άρη ή την ΑΕΛ τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά.

Ειλικρινά, θα προτιμούσα μια από τις δύο αυτές ομάδες στον Β΄ Προκριματικό Γύρο, όμως τώρα έχουμε συγκεντρωθεί στα παιχνίδια με την Μόλντε.

Τα πάντα εξαρτώνται από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Εάν προκριθούμε τότε θα αναφερθούμε στους αντιπάλους μας στον Γ΄ Γύρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα