Κλήρωση Europa League: Καλή για ΑΕΚ, Αρη, Ατρόμητο και Ολυμπιακό

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Europa League: Καλή για ΑΕΚ, Αρη, Ατρόμητο και Ολυμπιακό

bet365

Η κλήρωση του Europa League μας χαμογέλασε μιας και η ΑΕΚ έπεσε στο ζευγάρι Χόνβεντ-Κραϊόβα, ο Αρης μπορεί να ονειρεύεται με Μόλντε-Τσουκαρίτσκι και ο Ολυμπιακός έπεσε στην Αντβέρπ. Με το ζευγάρι Λέγκια-Κουόπιο ο Ατρόμητος.

Χάμαρμπι - Έλφσμποργκ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Τα... μαντάτα από την κλήρωση του Europa League στη Νιόν της Ελβετίας ήταν θετικά! Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλο φαβορί για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια, ο αντίπαλος του Ολυμπιακού (εάν αποκλειστεί από τη Βικτόρια Πλζεν) είναι βατός και ο Αρης μπορεί να ονειρεύεται και για κάτι παραπάνω. Πιο δύσκολος ο αντίπαλος του Ατρόμητου, αλλά σίγουρα όχι απαγορευτικός.

Η ΑΕΚ λοιπόν θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χόνβεντ-Κραϊόβα. Το πρώτο είναι προγραμματισμένο για εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «κεκλεισμένων των θυρών» ΟΑΚΑ (15 Αυγούστου).

Ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μόλντε-Τσουκαρίτσκι (από την Σερβία), πάντα με την προϋπόθεση ότι θα έχει περάσει από την ΑΕ Λεμεσού. Και ο Αρης το πρώτο του ματς θα το δώσει εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς θα γίνει στην Θεσσαλονίκη (15 Αυγούστου).

Ο Ατρόμητος θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο, φυσικά εάν περάσει τη Ντουνάισκα. Κι εδώ το πρώτο ματς είναι εκτός έδρας (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο Περιστέρι (15 Αυγούστου).

Τέλος, ο Ολυμπιακός εάν αποκλειστεί από την Βικτόρια Πλζεν θα παίξει με την Αντβέρπ. Πρώτο ματς στο Βέλγιο (8 Αυγούστου) και η ρεβάνς στο «Καραϊσκάκης» (15 Αυγούστου).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα