Κλήρωση Europa League: Bγήκαν οι έξι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ!

Κλήρωση Europa League: Bγήκαν οι έξι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ!

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Europa League: Bγήκαν οι έξι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ!

bet365

Πριν την κλήρωση της Δευτέρας βγήκαν τα γκρουπ του Europa League με την ΑΕΚ να μην είναι και τόσο τυχερή σε ότι έχει να κάνει με τους υποψήφιους αντιπάλους της.

Την Παρασκευή σας είχαμε γράψει για τους υποψήφιους αντιπάλους της ΑΕΚ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Για τις 24 πιθανές ομάδες. Λίγο πριν την κλήρωση της Δευτέρας (15:00) η UEFA διαχώρισε τις ομάδες σε 5 μικρότερα γκρουπ.

Η «Ενωση» είναι στο πέμπτο γκρουπ και θα έχει έξι πιθανούς αντιπάλους:


Η ΑΕΚ λοιπόν δεδομένα δεν θέλει να πέσει πάνω στην Τραμπζονσπόρ ενώ σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις θα είναι το φαβορί. Φαβορί όμως με αρκετές παγίδες.

Γιατί παγίδα είναι το ταξίδι στο Ισραήλ (Μπνέι Γιεχούντα) μιας και παραδοσιακά δεν τα πάμε καλά με τη συγκεκριμένη χώρα. Οπως παγίδα είναι και το ζευγάρι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την Οσιγιεκ (οι Κροάτες είναι οι ισχυροί του συγκεκριμένου ζευγαριού). Φυσικά πάντα είναι επικίνδυνη μια ομάδα από την Ολλανδία (λογικά η Ουτρέχτη θα περάσει τους Βόσνιους).

Η ΑΕΚ δεν ήταν τυχερή στον διαχωρισμό των γκρουπ. Φυσικά είναι το φαβορί αλλά το γράφουμε αυτό γιατί ως ισχυρή θα μπορούσε άνετα να είχε ακόμα πιο εύκολους υποψήφιους αντιπάλους.

Στις 14:30 στη Νιόν η ΑΕΚ θα μάθει τον αντίπαλό της.

Θυμίζουμε ότι η «Ενωση» ότι έχει τιμωρημένη έδρα για δύο ματς.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα