Ντουνάισκα Στρέντα: Πούλησε τον βασικό της στόπερ στη Λεχ Πόζναν!

Ντουνάισκα Στρέντα: Πούλησε τον βασικό της στόπερ στη Λεχ Πόζναν!

Νίκος Μαρούδας
Ντουνάισκα Στρέντα: Πούλησε τον βασικό της στόπερ στη Λεχ Πόζναν!

bet365

Τα τελευταία του παιχνίδια με την DAC Ντουνάισκα Στρέντα ήταν αυτά με την Κρακόβια για τον Λούμπομιρ Σάτκα, με τους Σλοβάκους να ανακοινώνουν την παραχώρησή του στη Λεχ Πόζναν!

Μια σημαντική απώλεια ενόψει Ατρόμητου για την DAC Ντουνάισκα Στρέντα, καθώς οι Σλοβάκοι παραχώρησαν έναν από τους βασικούς τους αμυντικούς! Συγκεκριμένα, η ομάδα της Σλοβακίας, ανακοίνωσε την παραχώρηση του Λούμπομιρ Σάτκα στην Λεχ Πόζναν έναντι ενός ποσού πάνω από τις 700.000 ευρώ!

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Σλοβάκων και χαρακτηριστικό είναι πως στα παιχνίδια με την Κρακόβια δεν έχασε λεπτό, μιας και αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στην Σλοβακία, αλλά και στα 120 λεπτά στην Πολωνία! Επίσης, πέρσι είχε μετρήσει 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της χώρας, κάτι που δείχνει πόσο απαραίτητος ήταν για την προσεχή αντίπαλο του Ατρόμητου.

Αυτό που μένει να δούμε τώρα, είναι αν η DAC Ντουνάισκα Στρέντα, θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή αμυντικού με τον χρόνο να πιέζει, καθώς έχει δικαίωμα για αλλαγή κάποιου προσώπου στην τελική λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο μέχρι την προσεχή Τετάρτη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα