Γερμανός διαιτητής στο Ντουνάισκα Στρέντα - Ατρόμητος

Γερμανός διαιτητής στο Ντουνάισκα Στρέντα - Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Γερμανός διαιτητής στο Ντουνάισκα Στρέντα - Ατρόμητος

bet365

Ο Μπαστιάν Ντάνκερτ ορίστηκε για να σφυρίξει την πρώτη αναμέτρηση του Ατρόμητου με την Ντουνάισκα Στρέντα την Πέμπτη στην Σλοβακία.

Αντίστροφα μετρά ο Ατρόμητος για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League. Οι Περιστεριώτες την Πέμπτη στις 21:30 αντιμετωπίζουν την DAC Ντουνάισκα Στρέντα στην Σλοβακία με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι.

Όπως έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου, ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση είναι ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ, με βοηθούς τους επίσης Γερμανούς Μάρκους Χέκερ και Γιαν Ζέιντελ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ρόμπερτ Χάρτμαν.

Ο Μπαστιάν Ντάνκερτ, είχε διευθύνει το 2016 το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στη Λεωφόρο, επίσης για τα προκριματικά του Europa League, με τους «πράσινους» να είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα