Μαθαίνει αντίπαλο ο Ατρόμητος

Μαθαίνει αντίπαλο ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Μαθαίνει αντίπαλο ο Ατρόμητος

bet365

Το βράδυ της Πέμπτης ο Ατρόμητος θα μάθει αν θα ταξιδέψει για την Πολωνία ή την Σλοβακία, καθώς Κρακόβια Κρακοβίας και DAC Ντουνάισκα Στρέντα λύνουν τις διαφορές τους στον επαναληπτικό του 1-1 της περασμένης εβδομάδας.

Αντίπαλο ετοιμάζεται να μάθει ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, την επόμενη Πέμπτη δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και το βράδυ θα μάθουν για που θα ετοιμάσουν βαλίτσες!

Συγκεκριμένα, στις 20:00 η Κρακόβια Κρακοβίας φιλοξενεί την DAC Ντουνάισκα Στρέντα στην ρεβάνς του 1-1 της Σλοβακίας. Οι Πολωνοί έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα μιας κι έχουν το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ.

Στον Ατρόμητο λοιπόν θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση αυτή, ώστε να μάθουν οριστικά αν την ερχόμενη Τετάρτη θα πετάξουν για την Κρακοβία ή για την Ντουνάισκα Στρέντα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα