Η UEFA άναψε το «πράσινο φως» για το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ

Η UEFA άναψε το «πράσινο φως» για το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Η UEFA άναψε το «πράσινο φως» για το ΟΑΚΑ στην ΑΕΚ

bet365

Με απόλυτη επιτυχία πέρασε το Site Visit της UEFA το ΟΑΚΑ, με τους ανθρώπους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να εύχονται στην ΑΕΚ να βρεθεί για τρίτη σερί σεζόν στη φάση ομίλων.

Το πρωί της Πέμπτης, όπως ήταν γνωστό, η UEFA θα πραγματοποιούσε το καθιερωμένο Site Visit στο ΟΑΚΑ ενόψει της συμμετοχής της ΑΕΚ στα προκριματικά του Europa League.

Όλα πήγαν καλά με την επίσκεψη της τριμελής αντιπροσωπείας της UEFA που άναψε το «πράσινο φως». «Ευχή μας να συμμετάσχετε για τρίτη σερί χρόνια σε φάση ομίλων», ήταν επίσης η ατάκα τους προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ, δίνοντας μάλιστα και συγχαρητήρια για την οργανωτική επιτυχία της περσινής συμμετοχής της Ένωσης στους ομίλους του Champions League.

Από την πλευρά της ΑΕΚ παρόντες στην επίσκεψη της UEFA ήταν η γενική διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, ο διευθυντής επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος, ο press officer Μάριος Τριβιζάς, ο υπεύθυνος εισιτηρίων Κώστας Παναγιωτόπουλος, ο υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων Νίκος Σμπαρούνης, ο εμπορικός διευθυντής Νίκος Καραούζας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα.

Δείτε και τη χαρακτηριστική ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media:

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα