Λονδρέζικος Εμφύλιος σε ουδέτερη ζώνη

Gazzetta team
Λονδρέζικος Εμφύλιος σε ουδέτερη ζώνη

bet365

Brexit ακούσαμε και Brexit δεν είδαμε, καθώς η πολυσυζητημένη αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση πήγε και αυτή στην… παράταση!

Σίγουρα όμως εκεί που δεν είδαμε Brexit ήταν στο ποδόσφαιρο! Τέσσερις ομάδες από την Αγγλία ετοιμάζονται για να δώσουν μπροστά στους φιλάθλους τους τις δύο μεγάλες παραστάσεις που κλείνουν τη χρονιά.

Κι αν ο τελικός του Champions League είναι το κυρίως πιάτο στο ποδοσφαιρικό μενού του Μαΐου, ο τελικός του Europa League θα μπορούσε να είναι κάτι σαν το ορεκτικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο θεωρούμενος “μικρός” διασυλλογικός τελικός της Ευρώπης είναι λιγότερο συναρπαστικός. Τσέλσι και Άρσεναλ, δύο ομάδες που τα γήπεδά τους δεν απέχουν περισσότερο από μισή ώρα το ένα από το άλλο, δίνουν ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν, σχεδόν 4.000 χιλιόμετρα μακριά από τις έδρες τους!

Οι «Μπλε» δεν έχασαν ούτε έναν αγώνα στο Europa League αυτή τη σεζόν, ενώ οι «Κανονιέρηδες» ηττήθηκαν μόνο σε δύο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να τερματίσουν την σεζόν με τρόπαιο, ωστόσο η Άρσεναλ, η οποία κατέκτησε την 5 η θέση στην Premier League, έχει ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό κίνητρο, καθώς είναι η τελευταία ελπίδα της για να παρουσιαστεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Μπορεί άραγε ο Ουνάι Έμερι να οδηγήσει τους «Κανονιέρηδες» στη δόξα, όπως έκανε και με τη Σεβίλλη, όταν πέτυχε το καταπληκτικό σερί των τριών κατακτήσεων του Europa League από το 2014 έως το 2016;

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να ζήσεις την ένταση του παιχνιδιού λεπτό προς λεπτό μέσα από τα ανταγωνιστικών αποδόσεων στοιχήματα που παρέχει η winmasters.gr ειδικά για αυτόν τον τελικό! Θα κριθεί η κούπα μετά το 90’; Θα πάνε οι ομάδες στα πέναλτι;

Μείνετε συντονισμένοι!

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα