Ο Άρης και το πλάνο της Ευρώπης

Ο Άρης και το πλάνο της Ευρώπης

Gazzetta team
Ο Άρης και το πλάνο της Ευρώπης

bet365

Το φετινό καλοκαίρι θα είναι διαφορετικό για τον Άρη λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του. Στις 19/6 θα μάθει τον πρώτο αντίπαλό του και στις 25/7 θα παίξει το πρώτο παιχνίδι.

Είναι προφανές ότι ο φετινός αγωνιστικός σχεδιασμός θα προσαρμοστεί πλήρως στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας. Οι «κίτρινοι» θα χρειαστεί να ξεκινήσουν νωρίτερα την προετοιμασία τους καθώς η χρονιά θα ξεκινήσει επισήμως στις 25 Ιουλίου. Για την ακρίβεια, θα ενταχθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Αυτό σημαίνει ότι στις 19 Ιουνίου θα μάθουν τον αντίπαλό τους αλλά και τον μπούσουλα της προκριματικής φάσης.

Ο πρώτος επίσημος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 25 Ιουλίου και ο δεύτερος την 1η Αυγούστου. Ο τρίτος προκριματικός γύρος θα διεξαχθεί στις 8 και 15 Αυγούστου, ενώ τα Playoffs της διοργάνωσης θα γίνουν 22 και 29 του ίδιου μήνα. Είναι προφανές ότι οι «κίτρινοι» έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν για πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Η κανονική διάρκεια της διοργάνωσης θα ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 12 Δεκεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα