Νάπολι - Αρσεναλ 0-1

Gazzetta team
Νάπολι - Αρσεναλ 0-1

bet365

Στους ημιτελικούς του Europa League είναι οι Λονδρέζοι, οι οποίοι νίκησαν και στο San Paolo (0-1) τους Παρτενοπέι χάρη στην τρομερή εκτέλεση φάουλ του Λακαζέτ.

Το 2-0 του Emirates έδινε σαφές προβάδισμα στην Αρσεναλ, η οποία ήθελε απλά ένα γκολ στην Ιταλία για να είναι σίγουρη, όσο αναξιόπιστη κι αν είναι εκτός έδρας. Αυτό το γκολ, τελικά, οι Αγγλοι το βρήκαν στο 36' με την υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Λακαζέτ, ο οποίος έγραψε το 0-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αν και η Νάπολι τις είχε τις ευκαιρίες της. Τόσο όσο ακόμη ήταν στο 0-0 το ματς, αλλά οι Καγιεχόν και Μίλικ δεν βρήκαν στόχο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Πολωνό φορ.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι, όμως, δεν κατάφερε ποτέ να ισοφαρίσει, έστω για το γόητρο, με αποτέλεσμα αυτή του Ουνάι Εμερι να πάρει πειστικά την πρόκριση για τους ημιτελικούς, όπου θα βρει απέναντι της την Βαλένθια. Με την ελπίδα να είναι διαθέσιμος για αυτά τα δύο ματς ο Ράμσεϊ, ο οποίος αποχώρησε από το 34ο λεπτό λόγω μυικού προβλήματος. Δεν στοίχισε τώρα στην Αρσεναλ αυτό, αλλά θα στοιχίσει αν το πρόβλημα είναι τέτοιο που να τον αφήνει εκτός δράσης για σειρά αγώνων.

Απόψε, όμως, ο Εμερι μπορεί να το αφήσει στην άκρη αυτό και να σκεφτεί πώς θα φτάσει στην κατάκτηση του 4ου Europa League της καριέρας του, μετά τα τρία με τη Σεβίλλη!

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Μέρετ, Μαξίμοβιτς (46' Μέρτενς), Κίρικες, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ (72' Μάριο Ρουί), Καγιεχόν, Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε (60' Γιουνές), Μίλικ.

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Τσεχ, Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα, Τσάκα (61' Ελνένι), Κολάσινατς, Ράμσεϊ (34' Μχιταριάν), Λακαζέτ (68' Ιβόμπι), Ομπαμεγιάνγκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα