Τσέλσι - Σλάβια Πράγας 4-3

Τσέλσι - Σλάβια Πράγας 4-3

Gazzetta team
Τσέλσι - Σλάβια Πράγας 4-3

bet365

Η Τσέλσι έκανε τα εύκολα... δύσκολα, επικράτησε 4-3 της Σλάβια και στα ημιτελικά του Εuropa League θα αντιμετωπίσει την Αϊντραχτ!

Το 1-0 της Πράγας της έδινε το πάνω χέρι για την πρόκριση και οι Μπλε για 30 λεπτά φρόντισαν να παίξουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στη συνέχεια οι Λονδρέζοι ήταν τραγικοί αμυντικά, οι Τσέχοι μείωσαν σε 4-3, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν ποτέ την υπέρβαση. Ο Ολιβιέ Ζιρού έγινε ο πρώτος παίκτης της ομάδας που σημείωσε 10 γκολ σε μια σεζόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, ενώ στα ημιτελικά (2/5) οι Μπλε θα παίξουν με την Άιντραχτ. Εντυπωσιακό το ξεκίνημα των γηπεδούχων, αφού στο... 27' κέρδιζαν με 4-1! Ο Πέδρο στο 5ο λεπτό ολοκλήρωσε με ωραίο πλασέ την εξαιρετική συνεργασία του με τους Αθπιλικουέτα και Ζιρού για το 1-0. Στο 9' ήρθε και το 2ο γκολ με... αστείο τρόπο. Ο Πέδρο από κοντά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι, αυτή όμως βρήκε στο πρόσωπο του Ντελί και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 17΄ ο Πέδρο έδωσε ασίστ στον Ζιρού για το 3-0. Οι Τσέχοι στην πρώτη τους φάση μείωσαν με τον Σούτσεκ (25'), αλλά στο 27' ο Πέδρο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ!

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, οι Λονδρέζοι ήταν εκτός ρυθμού και σε δυο λεπτά είδαν τη Σλάβια να μπαίνει στο κόλπο. Σούτσεκ και Σέβτσικ είχαν άψογη συνεργασία τόσο στο 51' όσο και 53' με τον τελευταίο να πετυχαίνει δυο γκολ και να διαμορφώνει το 4-3. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν, αλλά η υπέρβαση δεν ήρθε ποτέ. Bέβαια, η Σλάβια έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε τρία γκολ στο Στάμφορντ Μπριτζ με τον Σάρι στον πάγκο των Μπλε.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Έμερσον, Καντέ, Κόβασιτς, Μπάρκλεϊ (70' Ζορζίνιο), Πέδρο (86' Χάντσον - Οντόι), Ζιρού, Αζάρ (65' Γουίλιαν)

Σλάβια Πράγας: Κόλαρ, Κουντέλα, Ενγκατζιού, Ντέλι, Μπορίλ, Σέβτσικ (77' Στοχ), Κραλ, Σούτσεκ, Ζμραλ, Τραορέ, Μάσοπουστ (52' Ολαΐνκα)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα