Οπαδοί της Μπενφίκα ταξίδεψαν σε... λάθος Φρανκφούρτη (pics)

Οπαδοί της Μπενφίκα ταξίδεψαν σε... λάθος Φρανκφούρτη (pics)

Gazzetta team
Οπαδοί της Μπενφίκα ταξίδεψαν σε... λάθος Φρανκφούρτη (pics)

bet365

Πήγαν οδικώς, μα αντί για την έδρα της Αϊντραχτ, βρέθηκαν λίγο έξω από το Βερολίνο. Ευτυχώς οι αγεωγράφητοι Λουζιτανοί πρόλαβαν και θα βρεθούν στο ματς.

Το βράδυ της Πέμπτης, τα περισσότερα βλέμματα αναμφίβολα θα είναι συγκεντρωμένα στο Νάπολι-Αρσεναλ. Ωστόσο, η μάχη στην «Commerzbank-Arena» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς η Μπενφίκα θα παλέψει να κρατήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο ματς (4-2).

Στο πλευρό της θα βρεθούν αρκετοί οπαδοί της που ταξίδεψαν αεροπορικώς. Υπήρξαν όμως και κάποιοι πιο ορεξάτοι που θέλησαν να πάνε οδικώς στην έδρα της Αϊντραχτ. Μόνο που πήγαν σε άλλη Φρανκφούρτη και όχι σε εκείνη του κρατιδίου της Εσσης, αλλά σε μία πιο μικρή λίγο έξω από το Βερολίνο.

Για καλή τους τύχη το κατάλαβαν νωρίς και οι έξι ώρες να πάνε και άλλες τόσες να επιστρέψουν στην κανονική Φρανκφούρτη, ήταν εντός χρόνου και δεν θα χάσουν το μεγάλο ματς. Φρόντισαν βέβαια με ξεκάθαρο αυτοσαρκασμό να ανεβάσουν τη χαζομάρα τους στο Twitter και να δώσουν την ευκαιρία να τους... γλεντήσει όλος ο κόσμος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα