Ο Ράμσεϊ έχει κάνει τον Έμερι να... μετανιώνει που θα τον χάσει

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Ράμσεϊ έχει κάνει τον Έμερι να... μετανιώνει που θα τον χάσει

bet365

Με λόγια που φανερώνουν ότι πολύ θα ήθελε να έχει τον Ράμσεϊ στο ρόστερ της Άρσεναλ στο πλάνο το οποίο εφαρμόζει για το μέλλον του συλλόγου, μίλησε ο Ουνάι Έμερι έπειτα από τη νέα εκπληκτική εμφάνιση του Ουαλού χαφ στη νίκη (2-0) επί της Νάπολι.

Ο έμπειρος χαφ, που έχει ήδη ανακοινωθεί από τη Γιουβέντους και το καλοκαίρι θα μετακομίσει στο Τορίνο, κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στους οπαδούς των «κανονιέρηδων» και τα δίνει όλα σε αυτό το τελευταίο κομμάτι της σεζόν και το τελευταίο δικό του κομμάτι στην πολυετή παρουσία και προσφορά του στο κλαμπ.

«Είναι εκπληκτικός και φανερώνεται από τις εμφανίσεις του το γεγονός πως θέλει να πετύχει κάτι σημαντικό προτού φύγει. Κι εγώ θέλω ν' απολαύσω αυτά τα τελευταία παιχνίδια μαζί του και πραγματικά θέλω να κάνουμε κάτι πολύ καλό για τον σύλλογο.

Το βλέπεις πως αισθάνεται όταν παίζει μπροστά στους οπαδούς, έχει συναισθήματα για την Άρσεναλ και τα δίνει όλα βάζοντας το καλό της ομάδας πάνω από τα δικά του όρια...» ήταν τα λόγια του κόουτς των «κανονιέρηδων».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα