Σεβίλλη - Σλάβια Πράγας 2-2

Gazzetta team
Σεβίλλη - Σλάβια Πράγας 2-2

bet365

Η Σεβίλλη προηγήθηκε δύο φορές αλλά η Σλάβια είχε ισάριθμες απαντήσεις (2-2) και έτσι η πρόκριση θα κριθεί στην Πράγα.

Το γκολ του Μπεν Γεντέρ στα 24 δευτερόλεπτα, όταν βγήκε τετ α τετ από λάθος αντιπάλου, σήμανε το 1-0 και έδωσε σε όλους την εντύπωση ότι η Σεβίλλη θα καθάριζε εύκολα. Λάθος... Η Σλάβια δεν πτοήθηκε, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε και αφού είχε και την τύχη με το μέρος της, έμεινε όρθια. Το σουτ του Στοχ στο 25' κόντραρε και πήγε στο παραθυράκι της εστίας για το 1-1, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν άμεσα και να παίρνουν ξανά το προβάδισμα με το γκολ του Ελ Χαντάντι στο 28' (2-1).

Παρ' όλα αυτά, οι Τσέχοι είχαν και πάλι απάντηση. Και ήταν... μοναδική, αφού στο 39' κανείς δεν κατάλαβε, ούτε καν ο σκόρερ Κραλ, πώς έγινε το 2-2 μετά την εκτέλεση κόρνερ και την κατά λάθος κεφαλιά που έγινε! Οπως και να έχει, η Σλάβια ήταν ξανά όρθια και παρέμεινε μέχρι και το τέλος του ματς, αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να πετύχουν τρίτο γκολ και αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους στο φινάλε.

Σεβίλλη: Βάτσλικ (46' Σοριάνο), Μερκάδο, Κίερ, Γκόμες, Νάβας, Μπανέγα (76' Πρόμες), Ρογκ, Βέμπερ (45' Μέσα), Σαράμπια, Μπεν Γεντέρ, Ελ Χαντάντι.

Σλάβια Πράγας: Κόλαρ, Κούφαλ, Κουντέλα, Ντέλι, Μπρίλ, Τραορέ, Σούτσεκ, Κραλ (79' Νιγκαντό), Στοχ, Μάσοπουστ (60' Ολαγίνκα), Ζμραλ (73' Σκόντα).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα