Τσέλσι - Ντιναμό Κιέβου 3-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Ντιναμό Κιέβου 3-0

bet365

Η Τσέλσι έκανε τεράστιο βήμα πρόκρισης, επικράτησε 3-0 της Ντιναμό και πάει στο Κίεβο για να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Σούπερ ο Μπόικο!

Η Τσέλσι πήρε εύκολη εντός έδρας νίκη 3-0 επί της Ντιναμό Κιέβου, παρά το γεγονός πως ο Μπόικο έκανε τεράστια ματς με μεγάλες επεμβάσεις.

Εξαιρετικό το ξεκίνημα της ομάδας του Σάρι, πίεσε αρκετά τη Ντιναμό, αναγκάζοντάς τη σε διαδοχικά λάθη. Οι Μπλε είχαν τον απόλυτο έλεγχο και είναι χαρακτηριστικό πως στα πρώτα επτά λεπτά οι Ουκρανοί είχαν μόλις πέντε πάσες! Οι Λονδρέζοι βρήκαν δίχτυα στο 17ο λεπτό, όταν ο Ζιρού με απίθανο τακουνάκι βρήκε τον Πέδρο που πέτυχε το 1-0. Ετσι, ο Γάλλος έχει συμμετοχή σε επτά γκολ στα έξι τελευταία ματς του Europa League. To σκηνικό δεν άλλαξε, η Τσέλσι πίεσε για ένα δεύτερο τέρμα, έβρισκε εύκολα χώρους και σε τρεις περιπτώσεις πλησίασε το γκολ, αλλά δυο φορές ο Πέδρο και μια ο Μπάρκλεϊ νικήθηκαν από τον εντυπωσιακό Μπόικο! Οι Ουκρανοί βρέθηκαν στο 34' για πρώτη (!) φορά στην εστία της Τσέλσι, ο Τσιγκάνκοβ έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Αλόνσο, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση.

Η Τσέλσι στο 37' βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Γουίλιαμ δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά και στο 54' είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία, αλλά και πάλι ο Πέδρο νικήθηκε από τον Μπόικο! Η Ντιναμό προσπάθησε να ισορροπήσει, πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά στο 64' οι Μπλε πέτυχαν και δεύτερο γκολ. Ο Γουίλιαν με υπέροχη εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 2-0 για την Τσέλσι! Οι Ουκρανοί δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη υποψία φάσης ήρθε στο 86' κι από... κόντρα! Η Ντιναμό δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, αντίθετα οι Λονδρέζοι στο 89' πέτυχαν και τρίτο γκολ με υπέροχο πλασέ του Χάντσον - Οντόι!

Τσέλσι: Κέπα, Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Αλόνσο, Κόβασιτς, Ζορζίνιο (62' Καντέ), Μπάρκλεϊ (62' Λόφτους – Τσικ), Πέδρο, Ζιρού, Γουίλιαν (78' Χάντσον – Οντόι)

Ντιναμό Κιέβου: Μπόικο, Κεντζιόρα, Μπούρντα, Σαμπάνοβ, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Σεπέλεφ, Τσιγκάνκοβ, Σαπαρένκο, Μπουγιάλσκι (71' Σίντκλεϊ), Ρουσίν (66' Γκαρμάς)

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα