Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: «Κέρδος» με Μασούρα για τον Μαρτίνς

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: «Κέρδος» με Μασούρα για τον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: «Κέρδος» με Μασούρα για τον Μαρτίνς

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας έδειξε και κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ότι αξίζει περισσότερες ευκαιρίες στην συνέχεια από τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ήταν ένα ματς που από πλευράς τακτικής, επιθετικού πλάνου και ευκαιριών δεν πήγε καλά για τον Ολυμπιακό. Υπήρχαν όμως και θετικά στοιχεία για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ένα από αυτά ήταν η παρουσία του Γιώργου Μασούρα στο β' μέρος.
Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ μπήκε στην θέση του Ζιλ Ντίας - με τον Πορτογάλο να μην έχει καθόλου καλή εικόνα - και έβγαλε ενέργεια, φρεσκάδα αλλά και διάθεση και ενώ ήταν σε τουλάχιστον τέσσερις φάσεις όπου ο Ολυμπιακός απείλησε τη Ντιναμό Κιέβου. Εξ αυτών μία ήταν από δικό του σουτ που αποκρούστηκε (σ.σ. με κόντρα και ενώ ο Μπόικο το έβγαλε πολύ δύσκολα με το ένα χέρι) και μία δεύτερη από την κίνησή του με την πάσα πάρε - βάλε στον Χασάν με τον Αιγύπτιο να μην μπορεί από κοντά να... νικήσει τον Μπόικο. Σε μία περίοδο όπου ο Μαρτίνς δεν έχει στην διάθεσή του τον σοβαρά τραυματία Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο 25χρονος Μασούρας συνεχίζει να δείχνει πως είναι μία λύση για τα άκρα που μπορεί να του προσφέρει και άλλα στην συνέχεια και ότι δικαιούται να πάρει και άλλες ευκαιρίες. Στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μασούρας - που έφυγε από τον Πανιώνιο με 152 ματς με 24 γκολ και 3 ασίστ - έχει φέτος 7 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη με 1 γκολ και 1 ασίστ.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα