Τσιμίκας: Ξανά μετά από 4 χρόνια βασικός στο Κίεβο!

Αντώνης Πατσούρας
Τσιμίκας: Ξανά μετά από 4 χρόνια βασικός στο Κίεβο!

bet365

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο μοναδικός παίκτης του Ολυμπιακού που έχει παίξει ξανά βασικός σε αγώνα της UEFA στο Κίεβο.

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο μοναδικός παίκτης του φετινού Ολυμπιακού που έχει παίξει ξανά βασικός σε παιχνίδι της UEFA στο Κίεβο.

Όπως έγινε γνωστό ο Έλληνας αμυντικός είναι στη βασική σύνθεση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ντιναμό Κιέβο αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που είναι στην αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σ' αγώνα στο Κίεβο κόντρα σε ουκρανική ομάδα. Πριν από 4 χρόνια, στις 23 Φεβρουαρίου 2015, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού παίζει στο Κίεβο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για την φάση των "16' του UEFA Youth League.

Ο αγώνας είχε διεξαχθεί στο Κίεβο γιατί στο Ντόνετσκ είχε πόλεμο και ο 19χρόνος τότε Τσιμίκας ήταν στην αρχική σύνθεση της ομάδας του Πειραιά. Το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο (1-1) και ο Ολυμπιακός είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από τους Ουκρανούς. Στη βασική σύνθεση του Ολυμπιακού ήταν και ο Θανάσης Ανδρούτσος που είναι σήμερα στην αποστολή για την Ντιναμό.

Αυτή έως σήμερα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ελληνικής ομάδας στο Youth League.

Λίγες ημέρες πριν από εκείνον τον αγώνα η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού είχε παίξει επίσης στο Κίεβο με την Ντνίπρο για το Europa League. Το ματς είχε διεξαχθεί στις 19/2, ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 2-0 και είχε αποκλειστεί. Ο μοναδικός παίκτης από την σημερινή ομάδα που είχε παίξει τότε ήταν ο Κώστας Φορτούνης ως αλλαγή.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα