Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Οι πέντε οδηγίες του Μαρτίνς για να έρθει η πρόκριση!

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Οι πέντε οδηγίες του Μαρτίνς για να έρθει η πρόκριση!

Δημήτρης Τομαράς
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Οι πέντε οδηγίες του Μαρτίνς για να έρθει η πρόκριση!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες του Ολυμπιακού για να έρθει η νίκη - πρόκριση στο Κίεβο. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Πορτογάλος το πιστεύει πολύ για απόψε. Όπως το πίστευε και με την Μίλαν και έγινε. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή προς τους παίκτες του το πόσο τους εμπιστεύεται για την ποιότητα και τις ικανότητές τους και ότι μπορούν να τα καταφέρουν και κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου. Για να συμβεί αυτό ο σχετικός... πεντάλογος του Μαρτίνς έχει ως εξής:
1) Να μην δεχθεί πρώτος γκολ στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός και να δείξει μεγάλη εγρήγορση στα πρώτα λεπτά. Ακόμα και εάν πάει με ένα 0-0 μετά το τέλος του α' μέρους θα είναι μία σημαντική βάση για το 2ο ημίχρονο.
2) Το σχήμα του Πορτογάλου θα είναι επιθετικό όμως περιμένει από τους παίκτες του να παίξουν προσεγμένα και έξυπνα τις στιγμές που χρειάζεται. Ναι στον επιθετικό προσανατολισμό αλλά με πλάνο.
3) Ο... εγκλωβισμός των χαφ και εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου. Στο πρώτο ματς την ζημιά στο τέλος την έκαναν οι ακραίοι Βέρμπιτς και Τσιγκάνκοφ. Ο Μαρτίνς αναμένει μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση και πιο σωστή κάλυψη παικτών & χώρων, όπως επίσης και πιο σωστή τακτική.
4) Το κέντρο άμυνας της Ντιναμό Κιέβου είναι ευάλωτο. Από την μέση και μπροστά οι Ουκρανοί έχουν παίκτες με ποιότητα αλλά από την μέση και πίσω έχουν πρόβλημα. Οπότε σε μία τέτοια περίπτωση θέλει να υπάρχει σωστή πίεση στα αντίπαλα μπακ για το λάθος που μπορεί να επιφέρει φάση με προϋποθέσεις ή και γκολ.
5) Ψυχολογία και αυτοπεποίθηση σε όλο το ματς. Έχει συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις όταν το παιχνίδι δεν πάει καλά ο Ολυμπιακός να χάνει την καλή του ψυχολογία και αυτό να τον επηρεάζει δραστικά. Ο Μαρτίνς αξίωσε από τους παίκτες του να μπουν με καλή και δυνατή ψυχολογία στο Ολιμπίνσκι και να την διατηρήσουν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα