Παραδέχθηκε το υλικό με την σβάστικα το εμπορικό κέντρο του Γκοροντόκ, κάνοντας λόγο για χάκερς!

Gazzetta team
Παραδέχθηκε το υλικό με την σβάστικα το εμπορικό κέντρο του Γκοροντόκ, κάνοντας λόγο για χάκερς!

bet365

Το εμπορικό κέντρο του Γκοροντόκ στο Κίεβο πήρε θέση για το επίμαχο βίντεο με την σβάστικα, αποδίδοντάς το σε επίθεση χάκερς και πως το θέμα ερευνάται σοβαρά.
Όπως έχετε διαβάσει σχετικά τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ότι την κεντρική σκάλα του εμπορικού κέντρου Γκοροντόκ στο Κίεβο, την... κοσμεί μια σβάστικα.
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Τwitter, σύμφωνα με τον Έντουαρντ Ντολίνσκι, διευθυντή του Εβραϊκού Συμβουλίου της Ουκρανίας, προέρχεται από γυναίκα που το τράβηξε με το κινητό της το περασμένο Σάββατο. Μάλιστα ο κόσμος που περπατάει φαίνεται πως δεν ασχολείται καν με την σβάστικα.
Οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου μπροστά στον... ντόρο που προκλήθηκε πήραν θέση. Έκαναν λόγο για επίθεση από χάκερς ως μία κίνηση προπαγάνδας και προφανώς με στόχο να πλήξει το εμπορικό κέντρο. Διευκρινίστηκε από μέρους τους ότι στην συγκεκριμένη σκάλα προβάλλονται εικόνες που προέρχονται από δίκτυο υπολογιστών και με αυτήν την επίθεση εμφανιζόταν μία σβάστικα. Τονίστηκε πως η εικόνα αυτή φάνηκε για λίγο και μόλις το αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος έκλεισε το κύκλωμα που τροφοδοτούσε με εικόνες την σκάλα. Επίσης πως οι κάμερες έχουν εντοπίσει ορισμένες ύποπτες κινήσεις και ότι το θέμα αυτό ερευνάται σοβαρά.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα