Οι παίκτες της Τσέλσι στήνουν δημόσια στον τοίχο τον Σάρι!

Οι παίκτες της Τσέλσι στήνουν δημόσια στον τοίχο τον Σάρι!

Κώστας Ζάλιαρης
Οι παίκτες της Τσέλσι στήνουν δημόσια στον τοίχο τον Σάρι!

bet365

Πασιφανές έγινε πλέον πως δεν υπάρχει καμία προσπάθεια από τους παίκτες της Τσέλσι να υπερασπιστούν τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος, όπως άφησε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ να εννοηθεί, δεν έχει ζητήσει ούτε μια φορά συγγνώμη για όσα τους έχει καταλογίσει!

Σεβίλλη - Λάτσιο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός των «μπλε» συνεχώς κάνει για λόγο για μέγα πρόβλημα νοοτροπίας και για ένα σύνολο παικτών που δύσκολα βρίσκει πλέον κίνητρο να παίξει για την ομάδα του.

Τα λεγόμενά του, έχουν ενοχλήσει τους ποδοσφαιριστές του κλαμπ, οι οποίοι πλέον δεν κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να υπερασπιστούν τον Σάρι, όπως έγινε απόλυτα αντιληπτό από τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς με τη Μάλμε στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

«Πολλές φορές λέμε πράγματα εν βρασμώ ψυχής. Ορισμένες φορές είναι πολύ δύσκολο ν' αποδεχθείς το αποτέλεσμα και επηρεάζεσαι. Έπειτα λες τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά όταν ηρεμείς. Προσωπικά δεν με επηρεάζει η κριτική...» είπε ο Γερμανός αμυντικός, που αναφέρθηκε και στην έλλειψη ενός ηγέτη στην ομάδα αυτή την εποχή, λέγοντας: «Δεν γίνεται απλά να... μαγειρέψεις και να φτιάξεις έναν ηγέτη στην ομάδα σου και να έχει τα χαρακτηριστικά που θέλεις».

Όσο για τις μεθόδους του Σάρι, ο Ρούντιγκερ πάλι δεν έκανε προσπάθεια να φανούν όλα καλά και με ροδοπέταλα, αναφέροντας: «Και στο σχολείο όταν καθόσουν απλά και άκουγες δίχως να μπορείς να μιλήσεις και να τοποθετηθείς για κάτι, είναι κουραστικό από πνευματικής άποψης...».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα