Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Οι «ντόπες» του Μαρτίνς και η πιθανή 11άδα

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Οι «ντόπες» του Μαρτίνς και η πιθανή 11άδα

Δημήτρης Τομαράς
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Οι «ντόπες» του Μαρτίνς και η πιθανή 11άδα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς επανέλαβε στους παίκτες του Ολυμπιακού το πόσο πολύ τους πιστεύει ενόψει Ντιναμό Κιέβου και δείχνει να έχει καταλήξει στην 11άδα, αν και την τελική απόφαση θα την πάρει την Πέμπτη. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.
Ο Πορτογάλος έδειξε βίντεο των αγώνων της Ντιναμό Κιέβου και φυσικά και το προηγούμενο παιχνίδι και είπε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες του Ολυμπιακού: «Σας έχω τονίσει ξανά το πόσο πολύ πιστεύω σε εσάς και στην ομάδα αλλά και στην πρόκριση. Πιστέψτε το και εσείς και πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό στο Κίεβο για να δώσουμε χαρά και στον κόσμο μας και στην ομάδα. Είδατε πως τα καταφέραμε και δείξαμε την ποιότητά μας στο β' μέρος με την ΑΕΚ. Έτσι και να συνεχίσουμε». Ο Μαρτίνς έχει εντοπίσει τα κακώς κείμενα της Ντιναμό στο κέντρο της άμυνάς της και εκεί ακριβώς περιμένει να... χτυπήσουν οι παίκτες του.
Σχετικά με την 11άδα η εκτιμώμενη - πιθανή διάταξη είναι με Σα κίπερ, Μεριά, Σισέ, Τοροσίδη και Τσιμίκα στην άμυνα, κέντρο με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη, επιτελικό τον Φορτούνη, άκρα με Μασούρα (σ.σ. ο Ντίας είχε θέμα ετοιμότητας και ίσως να κριθεί την Πέμπτη αλλά εάν είναι στο 100% θα παίξει αυτός βασικός) και Ποντένσε και μπροστά τον Χασάν να έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά και τον Γκερέρο να έχει σημαντικές πιθανότητες. Πάντα βέβαια και σε κάθε περίσταση ο Μαρτίνς έχει μία έκπληξη στο... τσεπάκι του. Τις τελικές αποφάσεις 11άδας πάντως ο Πορτογάλος τις λαμβάνει την ημέρα του αγώνα κάθε φορά.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα