Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η Ντιναμό Κιέβου του ρόστερ αξίας 83 εκατ. ευρώ! (pics)

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η Ντιναμό Κιέβου του ρόστερ αξίας 83 εκατ. ευρώ! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η Ντιναμό Κιέβου του ρόστερ αξίας 83 εκατ. ευρώ! (pics)

bet365

Η Ντιναμό Κιέβου, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη ρεβάνς της Πέμπτης, είναι ένας ποδοσφαιρικός Οργανισμός με ρόστερ σχεδόν 83 εκατ. ευρώ και παίκτες αξίας 10 εκατ. ευρώ όπως το wonderkid Τσιγκάνκοφ. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Επιστροφή χρημάτων* στο Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου και σούπερ αποδόσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ντιναμό Κιέβου της 2ης θέσης στο ουκρανικό πρωτάθλημα και στο -7 από την Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι μία ομάδα με αξία ρόστερ των 83 εκατ. ευρώ. Σημειωτέον πως σύμφωνα με τους αριθμούς του Transfermarkt η αντίστοιχη αξία του έμψυχου δυναμικού του Ολυμπιακού είναι στα 63 εκατ. ευρώ.

Η Ντιναμό έχει και ορισμένους ιδιαίτερα ακριβούς παίκτες. Όπως τον μπακ Καντάρ των 4,5 εκατ. ευρώ, τον ακραίο Πίβαριτς των 3 εκατ., τον χαφ Τσετσέ των 5 και τον εκ των αρχηγών Σίντορτσουκ των 4,5 εκατ. ευρώ. Επίσης παίκτες όπως ο Μπουγιάλσκι στα 3,5 εκατ. ευρώ, ο Σεπελίεφ στα 3 και ο Σαπαρένκο στα 2,5. Οι πιο ακριβοί της παίκτες βέβαια είναι ο χαρισματικός της εξτρέμ Τσιγκάνοφ που στα 21 του κοστολογείται με τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ, ο έτερος ακραίος Βέρμπιτς στα 5,5 και ο επιθετικός Σολ των 6 εκατ. ευρώ. Το Transfermarkt από την άλλη ως πιο ακριβό παίκτη του Ολυμπιακού έχει τον Φορτούνη στα 7 εκατ. ευρώ.
Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο για τη Ντιναμό είναι το θέμα του προπονητή. Ο Λευκορώσος Αλεξάνταρ Χάτσκεβιτς είναι στο τιμόνι της ομάδας από τον Ιούνιο του 2017, έχοντας ήδη 82 ματς με τους Ουκρανούς στον πάγκο της και με συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο του 2019. Είναι επίσης χαρακτηριστικό πως η Ντιναμό Κιέβου προσπαθεί να κρατάει για αρκετό διάστημα τους προπονητές της. Ο προκάτοχος του Χάτσκεβιτς, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, είχε μείνει στην ομάδα από το 2014 έως το 2017, έχοντας ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ ενώ πριν από αυτόν ο Όλεγκ Μπλαχίν, γνωστός σε όλους μας από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, είχε κοουτσάρει από το 2012 έως το 2014.
- Δείτε στην Gallery την φωτό με το ρόστερ της Ντιναμό από το Transfermarkt αλλά και την 11άδα της στο ματς του 2-2 με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε ξανά εδώ το πολύ καλό αφιέρωμα του Gazzetta.gr για τη Ντιναμό Κιέβου.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα