Σάρι: «Αδύνατο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες...»

Σάρι: «Αδύνατο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες...»

Κώστας Ζάλιαρης
Σάρι: «Αδύνατο να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες...»

bet365

Αρκετή δουλειά αντιλαμβάνεται πως έχει να κάνει ακόμα στο πνευματικό κομμάτι των παικτών της Τσέλσι ο Μαουρίτσιο Σάρι, που όμως, τόνισε πως «μονάχα εμείς και η Σίτι παλεύουμε ακόμα σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε κάτι κάνουμε καλά...».

Λυόν - Γκινγκάμπ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι «μπλε» επιβλήθηκαν 2-1 της Μάλμε στη Σουηδία για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στους «32» του Europa League, ωστόσο, κάθε άλλο παρά πειστική ήταν η εμφάνισή τους, ενώ, στο φινάλε της αναμέτρησης επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να μειώσουν και ν' ανακτήσουν κάποιες ελπίδες παραπάνω ενόψει της ρεβάνς.

«Τη δεδομένη στιγμή είναι αδύνατο για τους παίκτες μου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το 90λεπτο, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα διορθωθεί αυτό. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα απλά... έσβησε η ομάδα. Δεν έχουμε συνέπεια και ένταση καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτό είναι πρόβλημα που αντιμετώπισαν κι άλλοι προπονητές στην πρώτη τους σεζόν στην Αγγλία, οπότε ελπίζω να το φτιάξουμε κι εμείς. Πάντως, ακόμα παλεύουμε σε όλες τις διοργανώσεις, μονάχα εμείς και η Σίτι το κάνουμε αυτό, οπότε μάλλον κάτι κάνουμε καλά σαν ομάδα...» ήταν τα λόγια του Μαουρίτσιο Σάρι μετά το ματς με τη Μάλμε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα