Λάτσιο - Σεβίλλη 0-1

Gazzetta team
Λάτσιο - Σεβίλλη 0-1

bet365

Η Σεβίλλη επιβλήθηκε 0-1 της Λάτσιο στο Olimpico και πήρε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των «16».

Η Λάτσιο παρατάχθηκε χωρίς τους τραυματίες Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Ιμόμπιλε και υπέστη εντός έδρας ήττα από την 5 φορές κάτοχο του Europa League, Σεβίλλη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22' όταν στην κόντρα ο Σαράμπια βρήκε τέλεια τον Μπεν-Γεντέρ και εκείνος σε κενό τέρμα έκανε εύκολα το 0-1.

Στη συνέχεια οι Ρωμαίοι έφτασαν κοντά στο γκολ με το σουτ του Μάρουσιτς, όμως δέχθηκαν πλήγμα με τους τραυματισμούς των Λουίς Αλμπέρτο και Παρόλο που αποχώρησαν. Ο Καϊσέδο έχασε για λίγο τον στόχο έπειτα από κούρσα του Χοακίν Κορέα και το 3x3 στις αναγκαστικές αλλαγές έγινε με τον Λουίζ Φελίπε για την ομάδα του Ιντζάγκι. Στις τελευταίες φάσεις του ματς, ο Αντρέ Σίλβα για την Σεβίλλη είχε κεφαλιά άουτ και ο Λούκας Λέιβα για την Λάτσιο σούταρε άουτ.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσα, Ράντου, Ατσέρμπι, Μπάστος (57' Λουίζ Φελίπε), Λούλιτς, Μάρουσιτς, Λούκας Λέιβα, Παρόλο (46' Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (44' Ντουρμίσι), Κορέα, Καϊσέδο.

Σεβίλλη (Πάμπλο Μαντσίν): Βάτσλικ, Μερκάδο, Κίερ, Σέρχι Γκόμεθ, Εσκουδέρο (75' Προμές), Χεσούς Νάβας, Μπανέγα, Φράνκο Βάσκες, Σαράμπια, Μπεν-Γεντέρ (70' Μουνίρ), Αντρέ Σίλβα.

Δείτε ΕΔΩ τα άλλα αποτελέσματα των 19:55

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα