Ο Ολυμπακός υποδέχθηκε τη Ντιναμό Κιέβου με Ακρόπολη, Πειραιά και Καραϊσκάκη (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Ο Ολυμπακός υποδέχθηκε τη Ντιναμό Κιέβου με Ακρόπολη, Πειραιά και Καραϊσκάκη (vid)

bet365

Σε ρυθμούς Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που καλωσόρισε μέσω social media τη Ντιναμό Κιέβου, μια ημέρα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με ένα βίντεο με πλάνα από την Αθήνα, τον Πειραιά και το «κάστρο» του, με τους Ουκρανούς να απαντούν ευχαριστώντας.

Η μεγάλη ευρωπαϊκή ώρα για τους «ερυθρόλευκους» φτάνει, αφού το βράδυ της Πέμπτης (14/02) παίζεται η πρώτη «πράξη» της κόντρας τους με τους Ουκρανούς με φόντο μια θέση στους 16 του Europa League.

Εκτός των καθιερωμένων τρόπων καλωσορίσματος στους φιλοξενούμενους, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε και μέσω social media την αντίπαλό του, με ένα βίντεο γεμάτο εντυπωσιακά πλάνα από την Αθήνα, τον Πειραιά και το γήπεδό του.

Λίγη ώρα αργότερα οι Ουκρανοί απάντησαν στο μήνυμα των Πειραιωτών, γράφοντας: «Όμορφη χώρα, όμορφη πόλη! Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε ξανά στην Ελλάδα!».

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν εξαντληθεί, για δεύτερη συνεχόμενη φορά μάλιστα μέσα στην ίδια σεζόν σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, έπειτα από αυτό των ομίλων κόντρα στη Μίλαν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα