Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει 11άδα με Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Μαρτίνς ετοιμάζει 11άδα με Φορτούνη

bet365

Με τον Φορτούνη στα βασικά του πλάνα και με αλλαγές συγκριτικά με το σχήμα που είχε με ΠΑΟΚ θα κατεβάσει τον Ολυμπιακό με Ντιναμό Κιέβου ο Πέδρο Μαρτίνς. Άπαντες πλην Ομάρ στην αποστολή από τον Πορτογάλο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Άγιαξ - Ρεάλ Μαδρίτης (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Πέδρο Μαρτίνς - όπως ξεκαθάρισε σχετικά - θα έχει διαθέσιμο τον Φορτούνη αλλά όχι τον Ομάρ. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ελληνας διεθνής μεσοεπιθετικός πάει για βασικός.

Μία εκτίμηση διάταξης για τους Πειραιώτες είναι με Σα πορτιέρο, άμυνα με Τοροσίδη, Σισέ ή Μεριά, Βούκοβιτς και Τσιμίκα ή Κούτρη, Γκιγιέρμε με Καμαρά, επιτελικό τον Φορτούνη, άκρα επίθεσης με Ντίας και Ποντένσε και μπροστά τον Χασάν και όχι τον Γκερέρο (σ.σ. ο Αιγύπτιος δείχνει φαβορί αλλά και ο Ισπανός έχει πιθανότητες). Ο Τσιμίκας είναι ίσως το φαβορί αντί του Κούτρη ενώ για τα άκρα της επίθεσης πιθανότητες έχουν ακόμα και & οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιώργος Μασούρας.

Ο Ομάρ από την άλλη θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος με την ΑΕΚ. Ο Ίβηρας πάντως έβγαλε αποστολή με 24 παίκτες έχοντας ακόμα και παίκτες εκτός ευρωπαϊκής λίστας όπως τον Σολδάνο για να είναι όλοι στο πλευρό της ομάδας. Εκτός ήταν φυσικά ο Νορβηγός.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα