Μαρτίνς: «Να είστε σίγουροι, θα δώσουμε απαντήσεις»

Μαρτίνς: «Να είστε σίγουροι, θα δώσουμε απαντήσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Να είστε σίγουροι, θα δώσουμε απαντήσεις»

bet365

Ο Πoρτογάλος τεχνικός περιμένει από την ομάδα του να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Ο Ομάρ θα είναι εκτός, ενώ ο Φορτούνης θα παίξει κανονικά.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν εγωισμό κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, ενώ είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα δώσει απαντήσεις κόντρα στους Ουκρανούς. Παράλληλα, είπε πως δεν είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν έχει επίσημα ματς τελευταία ο αντίπαλος.

Όσο για τους Ομάρ και Φορτούνη, ξεκαθάρισε πως ο Νορβηγός δεν είναι έτοιμος, ενώ ο αρχηγός θα είναι παρών.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ένα θετικό αποτέλεσμα με τη Ντιναμό Κιέβου αποτελεί το καλύτερο δυνατό σενάριο για τον Ολυμπιακό:

«Είναι σημαντικό. Είναι αλήθεια πως είναι σπουδαίο πως έχουμε ένα τόσο σημαντικό ματς. Όλος ο στόχος ήταν να φτάσουμε εδώ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο ματς και να κοιτάξουμε το αυριανό ματς. Θέλουμε να διορθώσουμε τα λάθη του προηγούμενου αγώνα. Παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Είναι ένας άλλος στόχος και θέλουμε να τον πετύχουμε».

Πόσο καθοριστική είναι η αναμέτρηση της Πέμπτης για την πρόκριση:

«Σε καμία περίπτωση δεν το λέμε καθοριστικό. Η πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Και να κερδίσουμε αύριο δεν μπορούμε να πούμε ότι πήραμε την πρόκριση. Έχουμε ποιοτικό αντίπαλο με πολλούς νέους διεθνείς παίκτες. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου αλλά τίποτα δεν κρίνεται σε ένα ματς».

Για την κατάσταση του Φορτούνη και του Ομάρ για τον Μαρτίνς:

«Ο Ομάρ δεν θα είναι έτοιμος. Ο Φορτούνης θα είναι αύριο στο ματς. Έχει επανέλθει, πήγε καλά στην αποθεραπεία και στην θεραπεία και εκτιμούμε πως θα είναι έτοιμος για αύριο».

Ότι η Ντιναμό δεν έχει επίσημα ματς και το τι ξέρει για τους Ουκρανούς:

«Έχουμε εικόνα για το πως θα παίξουν και έχουμε δει ματς παρότι έχουν δώσει φιλικά. Δεν είναι το πρώτο επίσημο ματς φέτος (σ.σ. για την σεζόν 2018-2019). Είναι το πρώτο επίσημο της χρονιάς για το 2019. Έχει μία φιλοσοφία κοντά σε εμάς. Δεν επηρεάζει θεωρούμε την φιλοσοφία και την ταυτότητα της ομάδας και το πως θα παρουσιαστεί. Έχει δύο νέες προσθήκες αλλά είμαστε κοντά σε φιλοσοφία και νοοτροπία με αυτήν την ομάδα».

Περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν ποδοσφαιρικό εγωισμό μετά την Τούμπα;

«Ναι οπωσδήποτε περιμένουμε να βγάλουν οι παίκτες μας ποδοσφαιρικό εγωισμό. Ναι περιμένουμε η ομάδα να σταθεί αντάξια των περιστάσεων και να δώσει απαντήσεις. Αυτή η ομάδα έχει δέσμευση με τους στόχους της και θέλει και πρέπει να συνεχίσει. Είμαστε η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να συνεχίσουμε. Οι παίκτες μας έχουν δείξει πως είναι παρόντες στις δύσκολες στιγμές. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι και να δώσουμε απαντήσεις. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα γίνει αύριο».

Τα πλάνα επηρεάζονται για την ΑΕΚ καθώς υπάρχει το ντέρμπι της Κυριακής μετά με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά ως εξής:

«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι το αυριανό ματς. Θέλουμε να ελέγξουμε την ενέργειά μας για αυτό το παιχνίδι. Μετά να σκεφτούμε το πολύ σημαντικό ντέρμπι. Θέλουμε να είμαστε επικεντρωμένοι στο πολύ σπουδαίο ματς με τη Ντιναμό».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα