Μπαίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα οι Μασούρας, Λοντίγκιν και Ντίας!

Μπαίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα οι Μασούρας, Λοντίγκιν και Ντίας!

Δημήτρης Τομαράς
Μπαίνουν στην ευρωπαϊκή λίστα οι Μασούρας, Λοντίγκιν και Ντίας!

bet365

Οι Λοντίγκιν, Ντίας και Γιώργος Μασούρας αναμένεται - σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες - να πάρουν τις θέσεις των Γιαννιώτη, Ναουέλ και Τουρέ στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του Ολυμπιακού και άρα μένουν εκτός οι Σολδάνο και Αβραάμ.

Δεν συνιστά κάποια έκπληξη η συγκεκριμένη εξέλιξη. Όπως είχαμε σημειώσει ο Γιώργος Μασούρας είχε το προβάδισμα (σ.σ. μικρό για ορισμένους και πιο μεγάλο για άλλους) να μπει στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών αντί του Σολδάνο. Έτσι φαίνεται πως θα γίνει. Οι πληροφορίες που υπάρχουν αναφέρουν πως οι Μασούρας, Ντίας και Λοντίγκιν θα είναι οι τρεις νέες προσθήκες του Ολυμπιακού για την ευρωπαϊκή του λίστα. Έτσι εκτός μένουν και ο Σολδάνο και ο Αβραάμ.

Αυτό σημαίνει πως ο Αργεντίνος και ο έμπειρος μπακ θα χρησιμοποιούνται στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις. Θυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο οι Πάρντο, Γιάννης Μασούρας και Μάνος είχαν μείνει εκτός της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού στο Europa για να μπουν σε αυτήν ο Τουρέ και τα άλλα δύο (σ.σ. τότε) νέα αποκτήματα Ναουέλ και Σα. Εξ αυτών τελικώς αποχώρησαν ο Τουρέ (σ.σ. τον Δεκέμβριο) και ο Ναουέλ τον Γενάρη για την Λα Κορούνια.

Η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League αναμένεται να έχει ως εξής:

ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: 1. Λευτέρης Χουτεσιώτης, 32. Γιούρι Λοντίγκιν και 93. Ζοσέ Σα.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: 21. Κωνσταντίνος Τσιμίκας, 35. Βασίλης Τοροσίδης, 26. Γιάγκος Βούκοβιτς, 66. Πάπε Σισέ, 25. Ρόντερικ Μιράντα, 23. Λεονάρντο Κούτρης, 20. Γιασίν Μεριά και 14. Ομάρ Ελαμπντελαουί.
ΜΕΣΟΙ: 5. Ανδρέας Μπουχαλάκης, 4. Μαντί Καμαρά, 6. Μπίμπαρς Νάτχο, 8. Θανάσης Ανδρούτσος, 12. Γκιγιέρμε, 7. Κώστας Φορτούνης, 56. Ντάνιελ Ποντένσε, 11. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, 31. Ζιλ Μπαστιάο Ντίας και 16. Γιώργος Μασούρας
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: 9. Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και 18. Αχμέντ Χασάν.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα