Μπλαχίν: «Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα»

Gazzetta team
Μπλαχίν: «Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει θαύματα»

bet365

Ο Όλεγκ Μπλαχίν μίλησε για τα ματς του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Κιέβου και στάθηκε στην ατμόσφαιρα των οπαδών των «ερυθρόλευκων».

Ο άλλοτε σπουδαίος Ουκρανός άσος ο οποίος έχει περάσει και από τον πάγκο του Ολυμπιακού τόνισε πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η Ντιναμό Κιέβου στην Ελλάδα λόγω της ατμόσφαιρας του γηπέδου.

Επιστροφή χρημάτων* στο Νάπολι – Μπολόνια και σούπερ αποδόσεις στην Serie A από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ξέρω ότι είναι πάντα πολύ δύσκολο να παίξεις στον Πειραιά. Πάντως, πιστεύω ότι η Ντιναμό Κιέβου έχει ένα πλεονέκτημα επειδή παίζει τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα. Από την άλλη πλευρά όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να παίξει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος της, όταν ο Ολυμπιακός θα έχει παιχνίδια στα πόδια του. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολο το πρώτο παιχνίδι. Με τους οπαδούς του μπορεί να κάνει θαύματα. Υπάρχουν πολύ φανατικοί οπαδοί στο σύλλογο αυτό. Αλλά οι πιθανότητες είναι 50 στις 50», ήταν τα λόγια του Μπλαχίν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα