Η ΑΕΚ που έχασε για λεπτομέρειες την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (vids)

Δημήτρης Βέργος
Η ΑΕΚ που έχασε για λεπτομέρειες την πρόκριση κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου (vids)

bet365

Η ΑΕΚ συνάντησε την περσινή σεζόν την Ντιναμό Κιέβου στους 32 του Europa League και άξιζε την πρόκριση, αλλά δεν τα κατάφερε για λεπτομέρειες.

Θα παραμείνει αήττητος ο ΠΑΟΚ; Το διπλό του δικέφαλου παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του την Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των 32 του Europa League, κάτι που είχε συμβεί ακριβώς και στην ΑΕΚ την περσινή σεζόν.

Η Ένωση είχε κληρωθεί να αντιμετωπίσει την ουκρανική ομάδα στην ίδια φάση της διοργάνωσης με τους κιτρινόμαυρους να μην παίρνουν την πρόκριση στους 16 για λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ άξιζε να πάρει το... εισιτήριο, ειδικά με την εμφάνισή της στη ρεβάνς στο παγωμένο Κίεβο, ωστόσο δεν τα κατάφερε, αν και η συνολική της ευρωπαϊκή παρουσία ήταν επιτυχημένη.

Στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Χιμένεθ είχαν βγάλει το γνωστό πάθος που τους διέκρινε, αρνούμενοι να χάσουν. Έτσι παρότι βρέθηκαν να κυνηγάνε στο σκορ την Ντιναμό, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 81' με κεφαλιά του Αϊντάρεβιτς -στην πρώτη του επαφή με την μπάλα- και να πάρουν το 1-1.

Στη ρεβάνς του Κιέβου, η ΑΕΚ έπρεπε με βάση τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε να πάρει αυτή την πρόκριση για τους 16. Η μεγαλύτερη όλων εκείνη του Μασούντ στο 51', όταν από πάρα πολύ κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά το γκολ δεν ήρθε ποτέ, με την ΑΕΚ να μένει στο 0-0 και να γνωρίζει -αήττητη στη διοργάνωση- τον αποκλεισμό...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα