Μαρινάκης στον Μαρτίνς: «Έφτιαξες τρομερή ομάδα, να συνεχίσουμε έτσι»!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης στον Μαρτίνς: «Έφτιαξες τρομερή ομάδα, να συνεχίσουμε έτσι»!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε για περίπου πέντε λεπτά αγκαλιά τον Πέδρο Μαρτίνς και τον αποθέωνε για την δουλειά του και το σύνολο που έχει φτιάξει στην ομάδα του Ολυμπιακού!
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών ήταν πιο δικαιωμένος από ποτέ για την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος που είχε κλείσει στον Ολυμπιακό από τον περασμένο Απρίλιο με συμβόλαιο 2 ετών (άλλες πηγές έκαναν λόγο για 1+1 και άλλες για διετές κλειστό) και ετήσιες απολαβές στις 500.000 ευρώ είναι ένα πρόσωπο που επέλεξε και επέμεινε ο Καρεμπέ με τον Μοντέστο αλλά και πίστεψε πολύ και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Θυμίζουμε πως και στο θέμα Τουρέ η ΠΑΕ Ολυμπιακός στήριξε εμπράκτως τον προπονητή της.
Μία χαρακτηριστική σκηνή ήταν οι αγκαλιές Μαρινάκη - Μαρτίνς μετά το Ολυμπιακός - Μίλαν. Ο κ. Μαρινάκης είχε αγκαλιά τον Ίβηρα τεχνικό για περίπου πέντε λεπτά και σύμφωνα με πληροφορίες του τόνισε μεταξύ άλλων το πόσο καλή δουλειά έχει κάνει: «Έφτιαξες μία τρομερή ομάδα! Σου αξίζουν πολλά μπράβο και σε σένα και στους παίκτες για την δουλειά σας. Θέλω όλοι μαζί να συνεχίσουμε έτσι και εγώ είμαι εδώ για ότι χρειαστείτε»!
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα