Μαλντίνι στο gazzetta.gr: «Μεγάλο club ο Ολυμπιακός, έχει τον σεβασμό μου»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μαλντίνι στο gazzetta.gr: «Μεγάλο club ο Ολυμπιακός, έχει τον σεβασμό μου»

bet365

Ο «θρύλος» της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι μίλησε στο gazzetta.gr λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής αναμέτρησης. Το σχόλιο του για τον Ολυμπιακό, αλλά και την επιστροφή του στην ομάδα της καρδιάς του.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Ούτε η παρουσία του «τοτέμ» της Μίλαν, του αιώνιου «capitano, του τεράστιου Πάολο Μαλντίνι αποδείχθηκε αρκετή προκειμένου οι ακριβοπληρωμένοι αστέρες της Μίλαν να πάρουν κάτι από την αύρα του.

Οι «ροσονέρι» υπέστησαν πρωτοφανές κάζο απέναντι στον ψυχωμένο Ολυμπιακό μένοντας εκτός Ευρώπης!

Ο Πάολο Μαλντίνι, ο οποίος κατέκτησε με την ιταλική ομάδα σε 24 χρόνια καριέρας, εφτά φορές το σκουντέτο, ένα Coppa Italia, πέντε Champions League, καθώς και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της καρδιάς του (έπειτα από εννιά χρόνια) αναλαμβάνοντας πόστο Συμβούλου Στρατηγικής Ανάπτυξης του συλλόγου, έπειτα από πρόσκληση του Αθλητικού Διευθυντή, Λεονάρντο.

Ο «θρύλος» του ποδοσφαίρου, ο οποίος τίμησε για 901 φορές τα χρώματα της Μίλαν, μίλησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο gazzetta.gr εκφράζοντας τον σεβασμό του για τους Πειραιώτες.

«Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο club με σταθερή παρουσία στο Champions League. Πρόκειται για μια οργανωμένη ομάδα, η οποία ειδικά στην έδρα της έχει μεγάλη δυναμική. Έχω σεβασμό για τον ελληνικό σύλλογο».

Ο Πάολο Μαλντίνι παραδέχθηκε πως είναι δύσκολο για τον ίδιο να προσφέρει τις υπηρεσίες του εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Είναι δύσκολο για μένα να μην βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να υπηρετώ την ομάδα. Είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Μαθαίνω καθημερινά και είναι χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον Λεονάρντο».

Η σημαία της Μίλαν ισχυρίστηκε πως υπάρχει βελτίωση στην Μίλαν, ωστόσο υπάρχει ακόμη δρόμος προκειμένου οι «ροσονέρι» να επιστρέψουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Η Μίλαν είναι ένας τεράστιος σύλλογος και προσπαθούμε για το καλύτερο στην ομάδα. Πιστεύουμε στην ομάδα και τον προπονητή και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα