Μαρινάκης: «Είναι ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε»! (vid)

Μαρινάκης: «Είναι ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε»! (vid)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Μαρινάκης: «Είναι ο Ολυμπιακός που ονειρευόμαστε»! (vid)

bet365

«Σηκώσαμε ψηλά την σημαία του Ολυμπιακού και της Ελλάδας» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που έκανε λόγο για μια από τις μεγαλύτερες βραδιές στο Καραϊσκάκη ενώ μίλησε και για την μεταγραφική ενίσχυση!

«Σήμερα πετύχαμε μία τεράστια νίκη. Σήμερα γράψαμε ιστορία. Ίσως η ιστορικότερη νίκη στην ιστορία της ομάδας, αφού συνοδεύτηκε με πρόκριση επί της Μίλαν. Πήγα στα αποδυτήρια και είπα στους παίκτες μας συγχαρητήρια όχι μόνο για τη νίκη, αλλά κυρίως για την απόδοσή τους. Η σημερινή νίκη και η πρόκριση αποτελεί δικαίωση για όλους μας και για την ομάδα και για τη διοίκηση. Στηρίζουμε αυτή την ομάδα από την πρώτη στιγμή κι ας έχει περάσει πολλά. Έχουμε όμως πίστη και θα συνεχίζουμε να την στηρίζουμε. Έχει μέλλον αυτή η ομάδα. Ζήτησα από τους παίκτες να ξεκουραστούν, να καθαρίσουν το μυαλό τους για ένα 24ωρο και να συνεχίζουμε την καλή δουλειά και να κερδίζουμε. Σηκώσαμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού και της Ελλάδας. Αυτή η νίκη συζητιέται παντού».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτός είναι ο Ολυμπιακός που ονειρεύεται, για να απαντήσει: «Τον Ολυμπιακό τον παρακολουθώ από πολύ μικρός. Όνειρό μας και το δικό μας και του κόσμου είναι η υπέρβαση στην Ευρώπη. Ήταν ακόμα μεγαλύτερη αυτή η βραδιά λόγω της πρόκρισης. Είδαμε και τον κόσμο πώς πανηγύρισε με κόσμιο τρόπο. Άρα είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Είναι πολύ μεγάλη δικαίωση».

Τέλος κλήθηκε να μιλήσει για τις μεταγραφές ενόψει Ιανουαρίου: «Η ομάδα είναι πολύ καλή και με πολύ καλούς παίκτες. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Θα πάει ακόμα καλύτερα η ομάδα. Αν βρούμε έναν ή δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά θα το εξετάσουμε σοβαρά. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη σε όλους τους Έλληνες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα